Σπίρτζης σε Μητσοτάκη: Ελπίζουμε να είστε καλά εκεί που είστε γιατί εμείς εδώ…

Aιχμηρή ανάρτηση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τον Τομεάρχη Προστασία του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ με αφορμή το νέο ξεκαθάρισμα λογαριασμών χθες βράδυ στη Μεταμόρφωση. 

NewsRoom 16/05/2021 | 11:02

«Καυστικό» μήνυμα στον Πρωθυπουργό που ήδη κάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Τήνο … στέλνει ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ μετά το νέο περιστατικό του οργανωμένου εγκλήματος που έγινε στο Σάββατο το βράδυ στην Μεταμόρφωση.  

Σχολιάζοντας το νέο αυτό περιστατικό ο Χρίστος Σπίρτζης έκανε την ακόλουθη αιχμηρή ανάρτηση απευθυνόμενος στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη:

«Προς κυβέρνηση Μητσοτάκη, ενταύθα
Καλημέρα σας. Καλή Κυριακή.
Χθες νέα δολοφονία και πυροβολισμοί στην Νέα Ιωνία. Οι συμπολίτες μας έτρεχαν σαν τρελοί, Σάββατο βράδυ, σε κεντρικό δρόμο.
Ελπίζουμε να είστε καλά εκεί που είστε … γιατί εμείς εδώ στην «Σιναλόα» έχουμε κάθε εβδομάδα πυροβολισμούς στους δρόμους των πόλεων μας και δολοφονίες είτε απο συμβόλαια θανάτου είτε απο ληστείες σε σπίτια αθώων συμπολιτών μας.
Να είστε πάντα καλά…
Και πάλι καλή Κυριακή. Να είστε ξένοιαστοι εκεί που είστε… Και να μην σας προβληματίσουν ποτέ αυτά που βιώνουν κάθε μέρα οι πολίτες της χώρας μας…»