Σπίρτζης κατά Θεοδωρικάκου για Greek Mafia: Αλήθεια, πόσα ψέματα το λεπτό, μπορείτε να πείτε;

«12η ημέρα αφωνίας. Ακόμη δεν έχουν ενημερωθεί οι κ.κ Θεοδωρικάκος και Μητσοτάκης για τη σχέση στελεχών τους με τη Greek Mafia;», αναφέρει σε ένα ανακοίνωσή του ο ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη KO ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Χρήστος Σπίρτζης.

5623899

Όπως τονίζει σκωπτικά στην ανακοίνωση του «Πριν επαναλάβουμε για 12η ημέρα τα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που έχουμε θέσει και τα οποία παραμένουν αναπάντητα, οφείλουμε να απονείμουμε ξανά τον τίτλο του υπουργού Προπαγάνδας στον κύριο Θεοδωρικάκο» και συνεχίζει ρωτώντας «Αλήθεια, πόσα ψέματα το λεπτό, μπορείτε να πείτε κύριε Θεοδωρικάκο;».

«Αλήθεια, πως θα πατάξει τα κυκλώματα όταν δεν έχει την τόλμη να πει ποιοι συνεργάτες του και ποιο μέλος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη συνομιλούσαν με τη Greek Mafia, ποιοι διευκόλυναν το κύκλωμα των βενζινάδικων και κανόνιζαν τις τοποθετήσεις Αστυνομικών των κυκλωμάτων της Greek Mafia, σε κρίσιμες υπηρεσίες της ΕΛΑΣ και της ΕΥΠ;.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί. Κατηγόρησε τον τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη της ΚΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστο Σπίρτζη ότι τον αποκάλεσε δολοφόνο για την υπόθεση της 5χρονης Μαρίας στον Έβρο. «Τον προκαλούμε να μας πει που και πότε έγινε τέτοια δήλωση, για να αναδειχθεί η αθλιότητα της μητσοτακικής προπαγάνδας στο μεγαλείο της…», επισημαίνει ο Χρήστος Σπίρτζης.

«Συνέχισε να εκθέτει (όπως συνηθίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη) τις ένοπλες δυνάμεις για τη νησίδα στον Έβρο που αρχικά ο ίδιος ισχυριζόταν ότι δεν είναι ελληνική και καλούσε τις τούρκικες υπηρεσίες να επιχειρήσουν πριν αποδειχθεί ότι το έγγραφο των ενόπλων δυνάμεων, που κράδαινε σε εκπομπή του ΣΚΑΙ, έδειχνε τα όρια της ελληνικής επικράτειας επί της νησίδας»

Να δηλώσουμε επίσης ότι όσα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ κι αν επιστρατεύσουν, όσες παρερμηνείες και τραμπικές αναλύσεις παραγγείλουν, όσες δολοφονίες χαρακτήρων κι αν επιχειρήσουν, δεν θα σταματήσουμε.

Θα συνεχίσουμε να επαναλαμβάνουμε τα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που προέκυψαν μετά τις δημοσιογραφικές αποκαλύψεις και μόνο. Αποκαλύψεις που έφεραν στο φως το ΒΗΜΑ, το Documento, η Καθημερινή και η Εφημερίδα των Συντακτών.

Τα ψέματα του κ. Θεοδωρικάκου ότι δήθεν έστειλε αμέσως στη δικαιοσύνη τα ευρήματα και όχι μετά τις αποκαλύψεις του τύπου αποδεικνύονται αφού οι έρευνες αυτές έγιναν από διευθύνσεις της ΕΛΑΣ, νωρίτερα, σε γνώση της φυσικής ηγεσίας και προφανώς και της πολιτικής.

Όσο κι αν κρύβονται, οφείλουν να απαντήσουν» υπογραμμίζει ο Χρήστος Σπίρτζης.

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

ΡΕΝΤΗ

Ρέντη: Αποκαλυπτικοί οι διάλογοι των δραστών – «Θα σας βρούνε όλους κρύους» (video)

Αντιμέτωποι με βαριές ποινικές διώξεις είναι πλέον οι 67 συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας…

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

εβρος

Μαζική δηλητηρίαση προστατευόμενων ειδών-Νεκρά 47 ζώα από δηλητηριασμένα δολώματα

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο των περιστατικών παράνομης χρήσης δηλητηριασμένων…