Σπίρτζης: Το δόγμα του τρόμου και της πάταξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν θα περάσει

Επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπολύει ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Σπίρτζης με αφορμή το αυταρχικό νομοσχέδιο για την Παιδεία στο οποίο μεταξύ άλλων προβλέπεται και η ίδρυση πανεπιστημιακής αστυνομίας. 

5222173

Το νομοσχέδιο Κεραμέως – Χρυσοχοΐδη και το δόγμα Νόμος και Τάξη της κυβέρνησης Μητσοτάκη στηλιτεύει με ανακοίνωσή του ο Χρήστος Σπίρτζης.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει ότι «αντί να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα που έχει αυξηθεί εκθετικά, αντιμετωπίζουν πάλι με καταστολή τις αντιδράσεις των νέων μας στη συνεχιζόμενη πολιτική του τρόμου, του φόβου και της πάταξης».

Μάλιστα ο κ. Σπίρτζης δηλώνει ότι «το δόγμα του Τρόμου και της Πάταξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη δε θα περάσει, όσο εμπόριο ελπίδας και αν επιχειρήσουν, όσο φόβο κι αν καλλιεργήσουν, όση βία και αν χρησιμοποιήσουν, για να καλύψουν τις ευθύνες τους.»

Η ανακοίνωση του τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστου Σπίρτζη

Την ώρα που όλη η ελληνική κοινωνία και κυρίως η νέα γενιά βιώνει, κλεισμένη σε τέσσερις τοίχους, τις τραγικές συνέπειες των λαθών και των παραλείψεων του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη για την υγειονομική κρίση, η κυβέρνηση το βιολί της…

Αντί να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα που έχει αυξηθεί εκθετικά, αντιμετωπίζουν πάλι με καταστολή τις αντιδράσεις των νέων μας στη συνεχιζόμενη πολιτική του τρόμου, του φόβου και της πάταξης.

Αγνοώντας το σύνολο της Πανεπιστημιακής κοινότητας, εξήγγειλαν χθες την ίδρυση της Πανεπιστημιακής αστυνομίας, συνεχίζοντας την στοχοποίηση κάθε νέου και νέας της πατρίδας μας και μαζί τους την στοχοποίηση της Δημοκρατίας και της πραγματικής ελπίδας του λαού μας.

Αντί για νέα νοσοκομεία, πρωτοβάθμιες δομές υγείας και περισσότερους γιατρούς,

Αντί για νέες αίθουσες και περισσότερους εκπαιδευτικούς στα σχολεία,

Αντί για κάλυψη των αναγκών της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης και περισσότερο προσωπικό στα πανεπιστήμια,

Αντί για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας και των καθημερινών πυροβολισμών στους δρόμους και τις πλατείες της χώρας μας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ιδρύει πανεπιστημιακή αστυνομία.

Το δόγμα του Τρόμου και της Πάταξης της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν θα περάσει, όσο εμπόριο ελπίδας και αν επιχειρήσουν, όσο φόβο κι αν καλλιεργήσουν, όση βία και αν χρησιμοποιήσουν, για να καλύψουν τις ευθύνες τους.

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…