Σπίρτζης: Απαράδεκτη η παρέμβαση Τσακαλώτου

Δριμεία κριτική και ξεκάθαρο «άδειασμα» από τον Χρήστο Σπίρτζη, στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.   

EK spirtzis

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Alpha, ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθάρισε ότι κρίνει ως απαράδεκτη την παρέμβαση Τσακαλώτου επισημαίνοντας μάλιστα ότι τέτοιες διαφωνίες είναι για τα όργανα και όχι για τα κοινωνικά δίκτυα. 

«Η παρέμβαση του Ευκλείδη Τσακαλώτου είναι απαράδεκτη. Το λέω ευθαρσώς. Δεν έχει να κάνει με τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ ή μία άλλη θεώρηση. Το λέω γιατί σε όλα τα κόμματα πρέπει και οφείλουμε και τα στελέχη, όταν υπάρχουν διαφωνίες – και εμείς έχουμε αποδείξει για τις δημοκρατικές διαδικασίες που έχουμε – να συζητιούνται τέτοιες διαφωνίες στα όργανα, όχι μέσω Facebook. Αν το κάναμε όλοι αυτό, γι αυτά που διαφωνούσαμε με τον κ. Τσακαλώτο, εκεί να δείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Σπίρτζης. 

«Να μου επιτρέψετε να σας θυμίσω γιατί είπε ο Αλέξης Τσίπρας “πολιτικό απατεώνα” τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Δεν το αναδεικνύετε. Λέτε τον χαρακτηρισμό αλλά δε λέτε γιατί. Απευθυνόταν σε αυτά που έταξε ο κ. Μητσοτάκης στα μικρομεσαία στρώματα, για τη συμφωνία των Πρεσπών, την ανάπτυξη και τα έργα, για το Ελληνικό», πρόσθεσε. 

Μάλιστα, ζήτησε «να δούμε γιατί έγινε αυτός ο χαρακτηρισμός», και πρόσθεσε: «Δεν υπάρχει ειδικό δικαστήριο για πολιτικό απατεώνα, δηλαδή ότι είπε ψέματα σε μια σειρά από ζητήματα στα οποία και παραπλάνησε τον ελληνικό λαό, τα οποία σήμερα είναι εμφανή. Δεν έχουν φανεί αυτά που έλεγαν τα στελέχη της ΝΔ για τη συμφωνία των Πρεσπών; Σοβαρά μιλάτε;».

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

mist erdo

ΣΥΡΙΖΑ: «Οι προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν υπονομεύουν και τις ελληνοτουρκικές σχέσεις»

«Καλούμε την κυβέρνηση, να προβεί άμεσα στις απαραίτητες διπλωματικές ενέργειες απέναντι στη νέα αυτή τουρκική…

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

8ce56d6d499047e58e6fa1054f091391

Νέα πρόκληση Ερντογάν: Δήλωσε «μετανιωμένος» που η Τουρκία δεν κατέκτησε ολόκληρη την Κύπρο το 1974

«Λάδι στη φωτιά» γύρω από το Κυπριακό έριξε το βράδυ της Δευτέρας (18/3) ο Τούρκος…