Newsroom

Newsroom

Σπάνιο βίντεο της Πιονγιάνγκ: Ουρανοξύστες, αυτοκινητόδρομοι, γέφυρες αλλά άδεια από ανθρώπους

Ένα σπάνιο βίντεο της Πιονγιάνγκ ήρθε στην δημοσιότητα το οποίο δείχνει πώς είναι η πρωτεύουσα της Βόρεια Κορέας από ψηλά.

59b1243f1dc524d07b8b45a7

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα “Daily Mail”, το βίντεο τραβήχτηκε από αεροσκάφος των αερογραμμών της Σιγκαπούρης “Aram Pam” μετά από σχετική άδεια που έδωσε φυσικά η Βόρεια Κορέα και δείχνει την άρτια υποδομή του αλλά είναι άδεια από κόσμο.

Από ψηλά μπορεί κανείς να δει τους ουρανοξύστες, τις γέφυρες και τους τεράστιους αυτοκινητόδρομους αλλά επίσης οι πιο παρατηρητικοί μπορούν να δουν το πόσο άδεια φαίνεται η πόλη, αφού δεν υπάρχει πουθενά ίχνος ανθρώπων με τα αυτοκίνητα που κινούνται στους δρόμους να είναι ελάχιστα. 

Και παρά το γεγονός πως ο πληθυσμός στην Πιονγιάνγκ εκτιμάται σε 2,5 εκατομμύρια κατοίκους, η εικόνα από το βίντεο μαρτυρά πως πρόκειται στην πραγματικότητα για μια πόλη φάντασμα.

Ελάχιστοι είναι οι τουρίστες που επιλέγουν να ταξιδέψουν στην Βόρεια Κορέα. Περίπου 4 με 5 χιλιάδες δυτικοί τουρίστες επισκέπτονται μόνο κάθε χρόνο τη χώρα του Κιμ Γιονγκ Ουν με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.  


Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Screenshot 2024 05 04 211220

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης αποχαιρετά την Άννα Παναγιωτοπούλου: «Σ’ ευχαριστώ από καρδιάς»

Ο ηθοποιός, Θανάσης Ευθυμιάδης, αποχαιρέτησε την Άννα Παναγιωτοπούλου δημοσιεύοντας μια φωτογραφία τους από τα γυρίσματα…