Σούργελα press

Τα «Σούργελα press» που διυλίζουν το μισθωμένο σπίτι στα Λεγραινά και καταπίνουν την αγορασμένη οικία του Βολταίρου στο Παρίσι.

fs tv

Στην Αμερική, τον Μάιο του 1929, στην διάσκεψη του Ατλάντικ Σίτυ -στην οποία συμμετείχαν επιφανείς προσωπικότητες του υποκόσμου- δημιουργήθηκε το Συνδικάτο του Εγκλήματος, μια συνομοσπονδία εγκληματικών οργανώσεων από όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες που έγινε γνωστή ως Ε.Σ.Ε. (Εθνικό Συνδικάτο Εγκλήματος).

Στην Ελλάδα εννέα δεκαετίες μετά, τον Μάιο του 2019, δημιουργήθηκε ένα νέο Συνδικάτο του Εγκλήματος με πλοκάμια σε όλη τη χώρα που θα μείνει στην ιστορία (με το ίδιο ακρωνύμιο) ως Ε.Σ.Ε. (Εθνικό Συνδικάτο Ενημέρωσης).

Και τότε και τώρα η δράση του Συνδικάτου είναι σχεδόν πανομοιότυπη. 

Και τότε και τώρα ενεργεί κατά της κοινωνίας με αποκλειστικό σκοπό το ιδιωτικό συμφέρον.

Και τότε και τώρα η δράση του Συνδικάτου γίνεται με τις ευλογίες των αρχών, που συμμετέχουν στα κέρδη (πολιτικά και οικονομικά) με την μερίδα του λέοντος.

Και τότε και τώρα όσοι αντιστρατεύονται τα συμφέροντα του Συνδικάτου  εξαφανίζονται (ουσιαστικά ή μεταφορικά) χρεοκοπώντας ή αυτοκτονώντας   («τσιμεντωμένοι» στον βυθό του λιμανιού).

Και τότε και τώρα το  Συνδικάτο  διαθέτει μονοπωλιακά κάποιο  αγαθό (που τα συνεταιράκια της εξουσίας έθεσαν υπό απαγόρευση) σε δυσθεώρητες τιμές και απολύτως νοθευμένο.

Υπάρχει όμως και μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο τότε και στο τώρα.

Τότε το Ε.Σ.Ε.  -στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης- πούλαγε νοθευμένο αλκοόλ που μπορούσε να προκαλέσει βλάβες στο κεντρικό νευρικό σύστημα των χρηστών ή ακόμα και  τον θάνατο.

Σήμερα το Ε.Σ.Ε. -στην εποχή της προπαγάνδας- πουλάει fake news που (εν ψυχρώ) δολοφονούν χαρακτήρες και προκαλούν τον αργό και σίγουρο θάνατο της δημοκρατίας. 

Τις προηγούμενες μέρες κυκλοφόρησε νέα παραγωγή και μεγάλη ποσότητα από fake news, που έριξαν στην αγορά, ταυτόχρονα και σε πολλαπλά σημεία, τα πρόθυμα (καλοταϊσμένα) βαποράκια του κατασκευαστή. Γιατί η παρτίδα (όπως και οι παρόμοιες που κυκλοφόρησαν στο παρελθόν) είναι made in Greece. 

Αυτή τη φορά βέβαια μιλάμε για απολύτως καθαρό προϊόν και υψηλής περιεκτικότητας σε fake news. Ποιότητα 3Α (Αναισχυντία, Αγυρτεία, Αλητεία) και με καμία πρόσμιξη παρακαλώ, δηλαδή αποκλειστικά μόνο fake και δίχως καθόλου real. Θανατηφόρα παρτίδα, που μία και μόνη δόση αρκεί για να σε στείλει αδιάβαστο.

Αφού ο ανέμελος πρωθυπουργός κάνει τα πάντα (Κολύμπι, Ορειβασία, Σκι, Τένις, Ποδήλατο), όλες τις περιόδους (Άνοιξη, Καλοκαίρι, Φθινόπωρο, Χειμώνα), σε διαφορετικά μέρη (Χανιά, Σαντορίνη, Αντίπαρο, Μαράθι, ΟΑΚΑ, Πάρνηθα) και δεν αναγνωρίζει κανένα λάθος, αφού η άσκηση “επιτρέπεται εντός της περιφερειακής ενότητας” (όπως δεν επιτρέπεται η κατάθεση ενός γαρύφαλλου -με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων – στο μνημείο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου), αφού αν (ρητορικό αν) υπάρχει λάθος είναι ότι δε φόρεσε μάσκα όταν «τυχαία» φωτογραφήθηκε και τράβηξε βίντεο (ο «ανθρώπινος» πρωθυπουργός) με τα παιδιά από το Μενίδι και αφού το αφήγημα πλέον δεν πείθει και ο κίνδυνος απεξάρτησης των πολιτών από την fake εικόνα του σωτήρα «Μωυσή» είναι μεγάλος, το Ε.Σ.Ε. έριξε στην αγορά την παρτίδα.

Αστραπιαία τα βαποράκια διακίνησαν τη νοθευμένη «είδηση» ότι ο Αλέξης Τσίπρας (το παιδί του λαού) αγόρασε στα Λεγραινά πολυτελή βίλα και μετακόμισε από τη λαϊκή Κυψέλη. 

Ότι ο Τσίπρας μισθώνει εξοχή κατοικία, ότι δε μετακόμισε αλλά συνεχίζει να ζει στην Κυψέλη, ότι αυτά είναι γνωστά γεγονότα τα τελευταία  6 χρόνια, ουδόλως πτοούν τα “Σούργελα press” που  διυλίζουν το μισθωμένο σπίτι στα Λεγραινά και καταπίνουν την αγορασμένη οικία του Βολταίρου στο Παρίσι.

Γιατί κατά τη συγγραφέα Margaret Atwood: “Η βλακεία είναι το ίδιο πράγμα με την συκοφαντία, αν κρίνουμε από τα αποτελέσματα”.

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

«Θερμή» υποδοχή Μητσοτάκη από ακτιβίστρια στον Καναδά – «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, 14.000 παιδιά είναι νεκρά στη Γάζα» (Video)

Screenshot 2 15

«Θερμή» υποδοχή Μητσοτάκη από ακτιβίστρια στον Καναδά – «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, 14.000 παιδιά είναι νεκρά στη Γάζα» (Video)

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Πώς κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη».

Συγκλονίζει το βίντεο της Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου – Να φοράτε αντηλιακό» λέει το μοντέλο

221115164838 mariagapi 305110527 473772367946558 5755461261693762487 n

Συγκλονίζει το βίντεο της Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου – Να φοράτε αντηλιακό» λέει το μοντέλο

Στο βίντεο που ανέβασε, το νεαρό μοντέλο δείχνει την τομή στην πλάτη της και τονίζει…

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…