Newsroom

Newsroom

Σούπερ Λιγκ: Εισήγηση για αφαίρεση βαθμών στον Άρη για υπόθεση πλαστογραφίας

Η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Νίκη Ρεβύθη, εισηγήθηκε την αφαίρεση έξι βαθμών στην ΠΑΕ Άρης καθώς και πρόστιμο 50.000 ευρώ για την υπόθεση πλαστογραφίας του ποδοσφαιριστή από τη Β. Μακεδονία, Μπόρτσι Λάσκοφ.

339621 5195392 1

Η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ πρωτοδίκης Νίκη Ρεβύθη εισηγήθηκε να επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 6 βαθμών από τον Άρη και πρόστιμο 50.000 ευρώ για την υπόθεση της πλαστογραφίας του ποδοσφαιριστή Μπόρτσι Λάσκοφ. Η προτεινόμενη ποινή για τον Σκοπιανό ποδοσφαιριστή είναι ποινή αποκλεισμού 6 αγωνιστικών και 20.000 ευρώ πρόστιμο.

Η Επιτροπή Δεοντολογίας κάλεσε την ΠΑΕ Άρης και τον Λάσκοφ να εκθέσουν τις απόψεις τους με υπομνήματα έως τις 10 Μαΐου.Η απόφαση αναμένεται να ληφθεί πριν την επικύρωση της βαθμολογίας του πρωταθλήματος της ΣΛ1.

Ο Αρης έχει 58 βαθμούς στο πρωτάθλημα και ο Παναθηναϊκός 51 κι αν επικυρωθεί η ποινή της αφαίρεσης των 6 βαθμών, τότε θα δοθεί «μάχη» για το τέταρτο εισιτήριο που οδηγεί στην Ευρώπη.

Η ΠΑΕ Αρης εξέδωσε ανακοίνωση για την υπόθεση της πλαστογραφίας στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Από την πρώτη στιγμή καταστήσαμε σαφές ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει καμία ανάμειξη σε υπόθεση πλαστογραφίας. Θα αποδειχτεί αυτό και από τα έγγραφα που θα προσκομίσουμε τόσο εμείς όσο και ο ποδοσφαιριστής Λάσκοφ. Η αλήθεια θα λάμψει σε λίγες μέρες».