Newsroom

Newsroom

Σούπερ Λιγκ: Δύσκολη έξοδος για τρεις

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις για τις ομάδες της κορυφής περιλαμβάνει η 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας που θα διεξαχθεί αυτό το τριήμερο.

5a1951c51dc5249a368b4590

Το ενδιαφέρον στρέφεται κυρίως στις επικίνδυνες… εξόδους που έχουν ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός σε Νέα Σμύρνη , Κέρκυρα και Περιστέρι αντίστοιχα.

Τη νίκη με την οποία θα πάρει το πρώτο εκτός έδρας «τρίποντο» της φετινής σεζόν ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην έδρα του εξαιρετικού φέτος Ατρόμητου.

Οι «πράσινοι» κόντρα στα προβλήματά τους θέλουν μία νίκη με την οποία θα πάρουν βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης καλείται να λύσει ένα… σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες, καθώς έχει να διαχειριστεί τις πολλές απουσίες στον καταρτισμό της ενδεκάδας. Ο Έλληνας προπονητής δεν υπολογίζει τους Κουρμπέλη, Βιγιαφάνιες, Κουλιμπαλί, Γιόχανσον και Μολέντο.

Χωρίς τον τιμωρημένο Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο, η πρωτοπόρος ΑΕΚ έχει θεωρητικά εύκολη αποστολή κόντρα στον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει ιδιαίτερο χρώμα μετά την απόφαση της διοίκησης της «Ένωσης» να διατεθούν όλες οι εισπράξεις προς ενίσχυση των πλημμυροπαθών της Δυτικής Αττικής, ενώ

Το σημερινό πρόγραμμα ανοίγει στα Γιάννενα με την αναμέτρηση ΠΑΣ –Ξάνθη, συνεχίζεται στη Ριζούπολη με το ντέρμπι κορυφής στην περυσινή… Football League Απόλλων – Λαμία και κλείνει στο Περιστέρι.

Το κυριακάτικο πρόγραμμα ανοίγει το μεσημέρι στη Νέα Σμύρνη, όπου ο πρωτοπόρος, παρέα με την ΑΕΚ, ΠΑΟΚ στοχεύει στην πρώτη του εκτός έδρας νίκη απέναντι στον Πανιώνιο και κλείνει το βράδυ στην Κέρκυρα, σε μια δοκιμασία για τον Ολυμπιακό μετά το άδοξο τέλος των ευρωπαϊκών φιλοδοξιών του.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη 15:00

Απόλλων Σμύρνης –Λαμία 17.15

Ατρόμητος – Παναθηναϊκός 19.30

ΚΥΡΙΑΚΗ

Πανιώνιος – ΠΑΟΚ 15.00

Παναιτωλικός – Λάρισα 17.15

Αστέρας Τρ. – Λεβαδειακός 17.15

Κέρκυρα – Ολυμπιακός 19.30

ΔΕΥΤΕΡΑ

ΑΕΚ – Πλατανιάς 19.30

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…