Newsroom

Newsroom

Σουμάχερ:Η μικροκάμερα ευθύνεται για την εγκεφαλική του βλάβη;

Η κάμερα που είχε στο κράνος του ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι υπεύθυνη για το σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα το οποίο υπέστη…

kamera 0

Η κάμερα που είχε στο κράνος του ο Μίκαελ Σουμάχερ είναι υπεύθυνη για το σοβαρό εγκεφαλικό τραύμα το οποίο υπέστη ο πρωταθλητής της Formula 1, κατά το ατύχημα που είχε ενώ έκανε σκι στις γαλλικές Άλπεις τον περασμένο Δεκέμβριο, υποστηρίζει δημοσιογράφος-βετεράνος των Grand-Prix, ο οποίος συνάντησε τον γιο του Γερμανού πιλότου.

«Είδα πρόσφατα τον γιό του. Ο Σουμάχερ ξυπνά πολύ αργά, πολύ αργά. Στο σπίτι του έχει όλο τον χρόνο, θα έλεγα όλη την ζωή μπροστά του για να συνέλθει» δήλωσε στο Europe 1, ο δημοσιογράφος, ειδικός σε θέματα F1, Ζαν Λουί Μονσέ, επισημαίνοντας ότι «δεν ήταν το σοκ (της σύγκρουσης από την σφοδρή πτώση) αλλά εξάρτημα της μικρoκάμερας Go-Pro που ήταν τοποθετημένη στο κράνος του Σουμάχερ και διαπέρασε τον εγκέφαλο (προκαλώντας την βλάβη)».

Ο πρώην πιλότος της F1 ο οποίος βρισκόταν σε τεχνητό κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου του 2013, «ξύπνησε» στις 16 του περασμένου Ιουνίου και διακομίστηκε από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ όπου νοσηλευόταν επί μήνες, σε νοσοκομείο της Λωζάνης, πρωτού μεταφερθεί εν τέλει στο σπίτι του, στο Γκλαντ της Ελβετίας, όπου οι συγγενείς και μια ομάδα 15 ατόμων (γιατροί, νοσοκόμοι, θεραπευτές) έχουν αναλάβει το δύσκολο έργο της ανάρρωσής του.

Καρέ – καρέ η δράση του ληστή που «ξάφριζε» ξενοδοχεία – Είχε διαπράξει έξι ένοπλες ληστείες

hotel1

Καρέ – καρέ η δράση του ληστή που «ξάφριζε» ξενοδοχεία – Είχε διαπράξει έξι ένοπλες ληστείες

Kάμερα τη δράση του 37χρονου που λήστευε ξενοδοχεία σε περιοχές της Αττικής υπό την απειλή…

Νέα «πυρά» του Αντώνη Κανάκη κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”;»

κανακης 24

Νέα «πυρά» του Αντώνη Κανάκη κατά της κυβέρνησης για τα Τέμπη: «Δεν έχει συνείδηση ένας να πει “Είμαστε ένοχοι”;»

Με έντονο ύφος, ο παρουσιαστής του «Ράδιο Αρβύλα», αναφέρθηκε στην ατιμωρησία και τη σιωπή της…