Σοβαρότης…

Οι “σκύλοι” που τρέχουν πίσω από τον αρχηγό είναι δεμένοι με “λουκάνικα”, γι’ αυτό δαγκώνουν επικίνδυνα όποιον τολμήσει να τους αποκόψει από τη μάσα

παπαδημητριου 1

“Εδώ δεν έχει σύνορα / δεν έχει καλοσύνη / μπροστά πηγαίνει ο αρχηγός / και πίσω του οι σκύλοι / Τραπέζι πεντακάθαρο / λεφτά, χαρτιά και τσόχα / κρατάς τη μύτη σου μακριά / να μη σε πάρει η μπόχα…”.

Σαράντα επτά χρόνια πέρασαν από τότε που ο Παύλος Σιδηρόπουλος τραγουδούσε τους στίχους του Γιάννη Μαρκόπουλου.

Ας είμαστε όμως κόσμιοι διότι ο σημερινός “καλεσμένος” μας είναι σοβαρός, με σπουδές εκ Παρισίων – τ’ όνομά του δεν είναι Ίων. Είναι σοβαρός δημοσιογράφος, σοβαρός βουλευτής της σοβαρής ΝΔ.

Κυρίες και κύριοι σας παρουσιάζουμε τον σοβαρό κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου που τόσο λείπει από το καθημερινό πρόγραμμα του σοβαρού
ΣΚΑΪ. Είναι αυτός που είπε: “Γιατί να μη μετέχει μια σοβαρότερη Χρυσή Αυγή σε συντηρητική κυβερνητική συμμαχία”.

Φαίνεται ότι η σοβαρότητα έτρεχε από τα μπατζάκια του παλαιόθεν. Και φυσικά δεν φείδεται σε ρηξικέλευθες, ριζοσπαστικές ιστορικές… ανακαλύψεις, όπως το τελευταίο του μαργαριτάρι:

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ο μεγαλύτερος σοσιαλιστής που έχει περάσει τα τελευταία χρόνια από τη χώρα καθώς κάνει αναδιανομή των εισοδημάτων. Τα παίρνει από τον έναν και τα δίνει στον άλλο”.

Ο κ. Μπάμπης φαίνεται ότι μπερδεύει την έννοια “σοσιαλιστής” με την έννοια “ληστής”. Διότι ο Μητσοτάκης έχει τόση σχέση με το σοσιαλισμό όση η σχέση του σώβρακου με τη γραβάτα! Είναι αλήθεια ότι ο αρχηγός του κ. Μπάμπη τα παίρνει. Τα παίρνει από τους πολλούς και τα δίνει στους λίγους. Υπηρετεί και προάγει, ούτως ειπείν, τη ληστεία που συντελείται από τους κρατικοδίαιτους άρπαγες της κλεπτοκρατίας σε βάρος της κοινωνικής πλειονότητας. “Ληστεύει” την τσέπη μας για να ταΐζει τα καρτέλ της ενέργειας με “όπλο” τις νομοθετικές ρυθμίσεις . “Ληστεύει” τον κρατικό κορβανά, τα φορολογικά έσοδα για να ταΐζει με απευθείας αναθέσεις στο γαλάζιο πλιάτσικο το οποίο βάφτισαν “επιχειρείν”.

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΦΣΥΝ:

“Πάνω από 3.500 διοικητικές υπηρεσίες του κράτους αναθέτουν έργα χωρίς διαγωνισμό. Μόνο πέρσι υπογράφτηκαν σχεδόν 7.500 συμβάσεις με απευθείας ανάθεση… με την πρόσκληση τριών προμηθευτών να υποβάλουν προσφορά για ένα έργο. Χωρίς διαγωνισμό, χωρίς καμιά υποχρέωση δημοσιότητας. Μόνο το 2021, με αυτές τις αδιαφανείς διαδικασίες ανατέθηκαν συμβάσεις 800 εκατ. ευρώ. «Ζεστό» δημόσιο χρήμα μοιράστηκε σε «φίλιες» επιχειρήσεις και «κολλητούς» υπουργών, γενικών γραμματέων, επικεφαλής δημόσιων οργανισμών, που «τακτοποιήθηκαν» εκεί βάσει της γαλάζιας κομματικής επετηρίδας”.

Οι “σκύλοι” που τρέχουν πίσω από τον αρχηγό είναι δεμένοι με “λουκάνικα” γι’ αυτό δαγκώνουν επικίνδυνα όποιον τολμήσει να τους αποκόψει από τη μάσα. Γι’ αυτό έχουν ξαμολήσει τα “ντόπερμαν” του Θεοδωρικάκου στις γειτονιές της διαμαρτυρίας και της αντίστασης. Επειδή φοβούνται μήπως η κοινωνική έκρηξη πάρει διαστάσεις. Και τότε ο κ. Μπάμπης και οι συν αυτώ ελλείψει χαρτιού υγείας και ρευστότητος ίσως να αναζητήσουν καταφύγιο στη… “σοσιαλιστική” Μύκονο τραγουδώντας Νίκο Γούναρη:

“Που ’ναι τα χρόνια που ξηγιόμαστε αλάνικα και που σέρναν τα σκυλιά με τα λουκάνικα…”

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Μασσαλή Καραμανλής

Ξέσπασμα οργής από τη Σταυρούλα Μασσαλή για το χειροκρότημα στον Καραμανλή: «Τρύπησε τα αυτιά μας…» (video)

Δεν μπορούσε να πιστέψει το ηχηρό χειροκρότημα που έδωσαν οι βουλευτές της ΝΔ στον Καραμανλή…

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…