Newsroom

Newsroom

Δύο γυναίκες νεκρές από σύγκρουση ΚΤΕΛ με νταλίκα στα Μάλγαρα

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 15:50 στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων, όταν λεωφορείο ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με…

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε στις 15:50 στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων, όταν λεωφορείο ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με νταλίκα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr νεκρές ανασύρθηκαν από το λεωφορείο δύο γυναίκες, ηλικίας μικρότερης των 30 ετών, ενώ σοβαρά τραυματισμένος είναι ο οδηγός του λεωφορείου.

Όλοι οι επιβάτες απεγκλωβίστηκαν από το λεωφορείο, ωστόσο τουλάχιστον 15 από αυτούς είναι τραυματισμένοι, χωρίς πάντως να διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους. Όλοι τους μεταφέρονται στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.  

Στο σημείο παραμένουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και επτά πυροσβετικά οχήματα, ενώ το ρεύμα της εθνικής οδού προς Θεσσαλονίκη, όπου σημειώθηκε το τροχαίο, παραμένει κλειστό.

Σύμφωνα με την αστυνομία το λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας έπεσε επάνω σε νταλίκα με ξένες πινακίδες, η οποία ήταν σταθμευμένη στο δεξί μέρος της εθνικής οδού. Ο οδηγός της νταλίκας έχει συλλληφθεί.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από το σημείο

 

 



Πηγή βίντεο και φωτογραφιών: seleo.gr