Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή στο 29ο Ηπειρωτικό Ράλι, όταν ένα αγωνιστικό όχημα έπεσε πάνω σε θεατές, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός θεατή.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ατύχημα σημειώθηκε στη διαδρομή 2, κατά τη διάρκεια της πρώτης ειδικής διαδρομής του αγώνα, όταν το αγωνιστικό βγήκε εκτός δρόμου
Ανεπιβεβαίωτες μέχρι στιγμής πληροφορίες αναφέρουν ότι ο τραυματίας ενδέχεται να είναι παιδί.
Οι διοργανωτές αμέσως διέκοψαν την πρώτη ειδική διαδρομή της «Μανολιάσας», ενώ στο σημείο επικράτησε αναστάτωση.
Εν τω μεταξύ, μέσα σε λίγα λεπτά, ένα δεύτερο ατύχημα σημειώθηκε όταν το όχημα «00», το οποίο ελέγχει αν οι θεατές είναι στα σωστά σημεία, εξετράπη στη δεύτερη κλειστή διαδρομή στην περιοχή των «Μαρμάρων».
Στην περίπτωση αυτή καταγράφηκαν μόνο υλικές ζημιές.
(Φωτο αρχειου)
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια