Σοβαρή καταγγελία ΟΕΝΓΕ: Σωματοφύλακες βουλευτών της ΝΔ επιτέθηκαν σε καρκινοπαθείς

Ποιοι βουλευτές ήταν παρόντες στο περιστατικό

5777764

Επίθεση κατά καρκινοπαθών ασθενών του νοσοκομείου Μεταξά από άτομα της ασφάλειας των βουλευτών της ΝΔ, Δημήτρη Μαρκόπουλου και Γιάννη Τραγάκη, καταγγέλλει η ΟΕΝΓΕ.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Ομοσπονδία σε ανακοίνωση της, η ασφάλεια των βουλευτών της ΝΔ επιτέθηκε στους ασθενείς, «επειδή στο πλαίσιο φιέστας που είχε στήσει η διοίκηση στο αμφιθέατρο του κτιρίου προσπάθησαν να αναδείξουν τη διαλυτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο» και συγκεκριμένα να καταγγείλουν ότι την ίδια ώρα που ήταν σε εξέλιξη η φιέστα στο υπόγειο καρδιοχτυπούσαν περιμένοντας να αποκατασταθεί βλάβη του μηχανήματος ακτινοθεραπείας, τρίτη κατά σειρά φορά μέσα σε 10 μέρες.

Μάλιστα, άτομο της ασφάλειας φέρεται να άρπαξε μία ασθενή με βία από τα μπράτσα και με δυνατές σπρωξιές, με τη βοήθεια άλλων τεσσάρων, την πέταξαν έξω από το αμφιθέατρο και την κρατούσαν εγκλωβισμένη για να την παραδώσουν στην αστυνομία, σύμφωνα με την ΟΕΝΓΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η Ε.Γ της ΟΕΝΓΕ καταγγέλλει την άθλια τραμπούκικη επίθεση των θρασύδειλων μπράβων των βουλευτών της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου και Γιάννη Τραγάκη σε βάρος καρκινοπαθών ασθενών του νοσοκομείου Μεταξά, επειδή στο πλαίσιο φιέστας που είχε στήσει η διοίκηση στο αμφιθέατρο του κτιρίου προσπάθησαν να αναδείξουν τη διαλυτική κατάσταση που έχει διαμορφωθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα ένας από τους φουσκωτούς άρπαξε μία ασθενή με βία από τα μπράτσα και με δυνατές σπρωξιές, με τη βοήθεια άλλων τεσσάρων, την πέταξαν έξω από το αμφιθέατρο και την κρατούσαν εγκλωβισμένη για να την παραδώσουν στην αστυνομία, όπως έλεγαν!

Όσο για τους βουλευτές, τόσο της ΝΔ όσο και υποψήφιου του ΠΑΣΟΚ αλλά και του κλήρου, αυτοί έμειναν άπραγοι μπροστά στην κτηνωδία!

Οι καρκινοπαθείς πήγαν να καταγγείλουν ότι την ίδια ώρα που ήταν σε εξέλιξη η φιέστα, παρουσία του Μητροπολίτη Πειραιά, βουλευτών και υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, στο υπόγειο καρδιοχτυπούσαν περιμένοντας να αποκατασταθεί βλάβη του μηχανήματος ακτινοθεραπείας, τρίτη κατά σειρά μέσα σε 10 μέρες.

Είναι αδίστακτοι! Δε ντράπηκαν να τα βάλουν με ασθενείς που αναμετρώνται καθημερινά όχι μόνο με τον καρκίνο αλλά και τις τραγικές ελλείψεις του εμπορευματοποιημένου δημόσιου συστήματος υγείας, επειδή τους χάλασαν τη μόστρα!

Κάνουν τις πλάτες στα παράσιτα των ιδιωτικών ομίλων της υγείας που εμπορεύονται τον ανθρώπινο πόνο και τα βάζουν με ασθενείς. Ντροπή!

Το περιστατικό είναι μία επιπλέον απόδειξη της βαρβαρότητας ενός σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος που δε διστάζει μπροστά σε τίποτα για να ικανοποιήσει τις ορέξεις και τα κέρδη των λίγων.

Αν νομίζουν ότι με τέτοιες αθλιότητες θα φιμώσουν ασθενείς και υγειονομικούς που δίνουν καθημερινά μάχη μέσα και έξω από τα νοσοκομεία για να νικήσει η ζωή είναι βαθιά γελασμένοι!

Μέγα σκάνδαλο στην Euroleague: Ο διαιτητής Μπολτάουζερ «πιάστηκε» να κλέβει-Είχε σφυρίξει στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι (video)

μπολτάουσερ

Μέγα σκάνδαλο στην Euroleague: Ο διαιτητής Μπολτάουζερ «πιάστηκε» να κλέβει-Είχε σφυρίξει στο Παναθηναϊκός-Μακάμπι (video)

Απίστευτο περιστατικό στο Βελιγράδι, με τον Σλοβένο ρέφερι της Euroleague, Ματέι Μπολτάουζερ, που είχε οριστεί…

Λέκκας για κατολισθήση στην Σαντορίνη: «Πρόκειται για γνωστό πρόβλημα, θα ληφθούν μέτρα ασφαλείας»

thirasia 1

Λέκκας για κατολισθήση στην Σαντορίνη: «Πρόκειται για γνωστό πρόβλημα, θα ληφθούν μέτρα ασφαλείας»

Για την κατολίσθηση στη Θηρασιά μίλησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ, ο οποίος έκανε λόγο για…

Λέσβος: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς σε τροχαίο – Χωρίς τις αισθήσεις της γυναίκα

troxaio me egataleipsi

Λέσβος: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο πεζούς σε τροχαίο – Χωρίς τις αισθήσεις της γυναίκα

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα προς την Κυριακή σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα με αγροτικό, τρεις επιβαίνοντες…

Κραυγή αγωνίας από τις αναπληρώτριες μητέρες- Η κυβέρνηση τους κόβει από το επίδομα μητρότητας (video)

pregnant g076b366fe 1920 768

Κραυγή αγωνίας από τις αναπληρώτριες μητέρες- Η κυβέρνηση τους κόβει από το επίδομα μητρότητας (video)

Η κυβέρνηση αντιμετωπίζει της μη μισθωτές εργαζόμενες μητέρες ως δεύτερης κατηγορίας, φθηνές, αναλώσιμες και χωρίς…