Newsroom

Newsroom

Σοβαρή έλλειψη από φινλανδικές σημαίες για κάψιμο στην αγορά!

Του Νίκου Ζαχαριάδη

finland 0

Του Νίκου Ζαχαριάδη

Απροετοίμαστους βρήκαν οι πρόσφατες εξελίξεις στο Eurogroup τους έλληνες εμπόρους σημαιών, που μη έχοντας προβλέψει τη στάση της Φινλανδίας, δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην ξαφνική ζήτηση για σημαίες της συγκεκριμένης χώρας

SOS εκπέμπουν οι έμποροι σημαιών σε όλη τη χώρα, καθώς δηλώνουν αδυναμία να καλύψουν την ξαφνική ζήτηση για φινλανδικές σημαίες που αναμένεται να κορυφωθεί τις επόμενες μέρες, καθώς πολλές από τις συγκεντρώσεις που θα προγραμματιστούν θα περιλαμβάνουν και κάψιμο φινλανδικής σημαίας!

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνδέσμου Εμπόρων Σημαιών Ελλάδος, το βάρος των εισαγωγών της τελευταίες μέρες, είχε δοθεί στις σημαίες που έχουν μεγάλη ζήτηση τα τελευταία χρόνια, δηλαδή σε εκείνη της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Γερμανίας.

«Δεν μπορούσαμε να προβλέψουμε τις εξελίξεις. Και πριν από λίγες μέρες, ποιος θα έκανε παραγγελία φινλανδικές σημαίες; Θα τον έλεγαν τρελό», καταλήγει η ανακοίνωση.

Μάλιστα λόγω του capital control που έχει εφαρμοστεί στη χώρα, έχουν καταστεί πολύ πιο δύσκολες οι εισαγωγές, με αποτέλεσμα να μην προβλέπεται σύντομα εφοδιασμός της αγοράς.

Ως πρόχειρη λύση πάντως, οι έμποροι προτείνουν σε όσους επείγονται να κάψουν μια φινλανδική σημαία, να δανειστούν από Χριστιανικές Οργανώσεις τη λευκή σημαία με τον γαλάζιο Σταυρό στη μέση και τον Άγιο Γεώργιο, αφού αν αφαιρέσεις τον Άγιο Γεώργιο και τη φράση «Ορθοδοξία ή Θάνατος», έχεις σχεδόν τη φινλανδική σημαία.

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Πηγή: protagon.gr