Την έλευση του αεροπλανοφόρου Gerald Ford που είχε καταπλεύσει στο λιμάνι της Σούδας, σατύρισαν σε πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής στα Χανιά.
Όπως μεταδίδει το zarpanews.gr, πορεία διαμαρτυρίας έγινε από την Επιτροπή Ειρήνης Χανίων, αντιδρώντας στην έλευση του αμερικανικού Αεροπλανοφόρου στη Βάση της Σούδας, το οποίο βρέθηκε στην περιοχή για εργασίες επισκευής, μετά από φωτιά που ξέσπασε, ενώ στη συνέχεια αναχώρησε για την Κροατία και μάλιστα νωρίτερα από το προγραμματισμένο.
Μέσα στα πλαίσια της συγκέντρωσης πραγματοποιήθηκε ένα σκετς μέσα από το οποίο σατύρισαν τοπικούς φορείς.
«Η μετακίνηση έγινε για λόγους ασφάλειας του πλοίου, για να φύγει από τη διακεκαυμένη ζώνη του πολέμου», σχολίασε ο πρόεδρος της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων Μανώλης Παπαδομανωλάκης, μιλώντας παράλληλα για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και μια πιθανή εμπλοκή της Σούδας
















Διαβάστε επίσης:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια