Newsroom

Newsroom

SOS για άγρια πουλιά – Εξαφανίστηκαν 32 απειλούμενα είδη από το Αττικό ζωολογικό πάρκο (photos)

Έκκληση απευθύνει το Αττικό Πάρκο στους πολίτες να ενημερώσουν τη διοίκηση στην περίπτωση που τα συναντήσουν- Τα 32 απειλούμενα είδη πουλιών χρειάζονται ειδικές συνθήκες και ειδική διατροφή για την επιβίωση τους

272081416 1352611581851754 7873767210973398948 n

Μια ακόμα δυσάρεστη εξέλιξη προέκυψε ως αποτέλεσμα της κακοκαιρίας «Ελπίδας». Όπως ενημέρωσε μέσω ανάρτησης στο Facebook το Αττικό ζωολογικό πάρκο, η σφοδρή χιονόπτωση προκάλεσε εκτεταμένες ζημιές στις εγκαταστάσεις.

Συγκεκριμένα, λόγω της σφοδρής χιονόπτωσης υποχώρησε το πλέγμα σε δυο συγκεκριμένες εγκαταστάσεις, με αποτέλεσμα να φύγουν 32 άγρια και απειλούμενα είδη πουλιών.

Όπως ενημερώνει το Αττικό Ζωολογικό Πάρκο, πρόκειται για 32 πουλιά, 30 ίβις του Ουάλντραπ (Geronticus eremita) και 2 Eυρασιάτικοι μπούφοι (Bubo Bubo), που θεωρούνται απειλούμενα είδη, και τα οποία απαιτούν ειδικές συνθήκες και ειδική διατροφή για την επιβίωση τους.

Μάλιστα η διοίκηση του Αττικού Πάρκου κάνει έκκληση προς τους πολίτες να ενημερώσουν σχετικά στην περίπτωση που δουν κάποιο από τα άγρια πουλιά που φαίνονται στις παρακάτω εικόνες.

 

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Ιρλανδία

Ιρλανδία: Φοιτητές στο Κολέγιο Τρίνιτι έστησαν έναν καταυλισμό, διαμαρτυρόμενοι για τον πόλεμο στη Γάζα

Οι ακτιβιστές στο Τρίνιτι ζητούν από το παλαιότερο πανεπιστήμιο της Ιρλανδίας να διακόψει τους δεσμούς…