Απόπειρα αρπαγής 8χρονης: Σοκάρουν οι περιγραφές της μητέρας – Το μυστήριο τηλεφώνημα με τις απειλές

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του παιδιού - «Στην περιοχή πρέπει να τον έχουμε ξαναδεί - Το παιδί ήταν πάρα πολύ τρομαγμένο. Έτρεμε ολόκληρη».

image 2 1

Νέες εξελίξεις φτάνουν στο φως της δημοσιότητας σε σχέση με την υπόθεση απόπειρας αρπαγής ανήλικης από άγνωστο άνδρα στην περιοχή της Μαγούλας, με τη μητέρα της 8χρονης να περιγράφει τον τρόμο που έζησε το μικρό κορίτσι.

Όπως αποκάλυψε νωρίτερα το iEidiseis, το κοριτσάκι επέστρεφε από την παιδική χαρά που βρίσκεται μερικά μέτρα μακριά από το σπίτι της στις 19.30 στις 20 Οκτωβρίου. Τότε την προσέγγισε ο άγνωστος δράστης (ηλικίας 50-55 ετών, με μαύρα φουντωτά μαλλιά, σάπια δόντια, φορούσε γυαλιά μυωπίας, ήταν παχουλός και φορούσε μπλούζα χρώματος άσπρη και παντελόνι μαύρο) που επέβαινε σε αυτοκίνητο χρώματος γκρι, πιθανόν Citroen.

«Έλα, μη φοβάσαι, μη φοβάσαι»

«Το παιδί όταν σταμάτησε το αυτοκίνητο δεν κατάλαβε στην αρχή ότι ήταν ένας άγνωστος. Ο συγκεκριμένος όταν σταμάτησε κατευθείαν της είπε “έλα κοντά μου, μη φοβάσαι”. Το παιδί στην αρχή δεν κατάλαβε και έκανε κάποια βήματα προς το μέρος του. Εφόσον το παιδί είδε ότι είναι ένας άγνωστος και όταν της είπε “έλα να σε πετάξω πιο κάτω, έλα μαζί μου, έλα κοντά μου”, άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω το παιδί, δεν μίλαγε και έλεγε με το κεφάλι του έλεγε “Όχι, δεν θέλω να έρθω μαζί σου”», ανέφερε η μητέρα στην ΕΡΤ.

Συνεχίζοντας, η μητέρα της 8χρονης είπε: «Αυτός της έλεγε “Έλα, μη φοβάσαι, μη φοβάσαι”. Κατάλαβε προφανώς ότι το παιδί είχε τρομάξει και όταν το παιδί άρχισε να κάνει βήματα προς τα πίσω, λέει “Ωραία, μην έρχεσαι εσύ, θα έρθω εγώ σε σένα”. Και έκανε την κίνηση να βγει από το αυτοκίνητο. Το παιδί αντέδρασε αμέσως, έτρεξε αντίθετα από το αυτοκίνητο προς την παιδική χαρά για να μην την πιάσει, γιατί το αυτοκίνητο ήταν στραμμένο προς το σπίτι. Βρήκε τον πρώτο ενήλικα και είπε κατευθείαν το τι συνέβη και να τη συνοδέψουν στο σπίτι γιατί φοβόταν πολύ».

Το μυστήριο τηλεφώνημα με τις απειλές

«Το παιδί ήταν πάρα πολύ τρομαγμένο. Έτρεμε ολόκληρη. Δεν μπορούσε να μας εξηγήσει κατευθείαν τι συνέβη, ούτε να μας πει πώς ήταν ο άνθρωπος αυτός. Και μετά από κάνα δίωρο άρχισε να μας εξηγεί τα χαρακτηριστικά του, τα οποία είναι πολύ έντονα», ανέφερε η μητέρα και στη συνέχεια περιέγραψε:

«Έχει σγουρά μαλλιά, μελαχρινός, γυαλιά μυωπίας, χαλασμένα δόντια, γκρι αυτοκίνητο, εύσωμος. Ήταν γύρω στα 50 – 60, ως παππού τον είπε το παιδί. Δεν ήταν Ρομά, μας είπε το παιδί».

«Στην περιοχή πρέπει να τον έχουμε ξαναδεί. Μπορεί μία με δύο φορές σίγουρα, γιατί είμαστε κλειστή κοινωνία και άγνωστα άτομα μας κάνουν εντύπωση», κατέληξε η μητέρα του κοριτσιού.

Τέλος, η ίδια πρόσθεσε ότι μετά τη δημοσιοποίηση του γεγονότος στην προσωπική της σελίδα στο Facebook, δέχτηκε κλήση με απόκρυψη, ίσως από τον δράστη. «Μας απείλησε με χυδαίες εκφράσεις, μας έλεγε να κατεβάσουμε την ανάρτηση, μας έβρισε πολύ άσχημα», είπε.

Δείτε το βίντεο:

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…