Σοκαριστικό βίντεο-ντοκουμέντο: Ο «δράκος» της Κηφισιάς επιτέθηκε σε 8χρονη

Συνελήφθη ο «δράκος» της Κηφισιάς, ο οποίος επιχείρησε να βιάσει ακόμη και ένα 8χρονο κορίτσι.

video 252863 374080 type13262

Ακόμα και σε ανήλικο κορίτσι μόλις 8 ετών επιτέθηκε ο 27χρονος «δράκος» της Κηφισιάς, ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελίες για απόπειρες βιασμού στην περιοχή.

Την επίθεση στην 8χρονη κατέγραψε κάμερα ασφαλείας. Σε αυτό, όπως μεταδίδει το Star, φαίνεται η 8χρονη να κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο της γιαγιάς του για να πάει στην προπόνηση. Το κορίτσι μπαίνει στο αυτοκίνητο και κλείνει την πόρτα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο 27χρονος με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του κατευθύνεται προς το αυτοκίνητο. Ανοίγει την πόρτα και προσπαθεί με τη βία να τραβήξει έξω την 8χρονη, χρησιμοποιώντας χυδαίες εκφράσεις.

Οι γονείς του παιδιού μίλησαν στο Star και όπως ανέφερε, το παιδί έζησε μια τραυματική εμπειρία. «Άνοιξε την πορτα και είπε στο παιδί “θα σε γ…”. Με ρώτησε τι σημαίνει αυτή η φράση… Τράβαγε το παιδί από το χέρι, ευτυχώς η πεθερά μου, με ό,τι κίνδυνο υπήρχε, κατάφερε να φύγει τραβώντάς τον, γιατί δεν άφηνε το πόμολο της πόρτας», δήλωσε ο πατέρας του παιδιού.

Η 8χρονη μέχρι σήμερα είναι φοβισμένη. Όπως είπε η μητέρα της, κοιτάει δεξιά και αριστερά κάθε φορά που μπαίνει στο αυτοκίνητο. «Το παιδί μου έπαθε σοκ, γιατί δεν ακούει τέτοιες κουβέντες. Μπαίνει και βγαίνει από το αυτοκίνητο, κοιτάζοντας δεξιά και αριστερά για να δει μην την πλησιάζει κάποιος δεν τον γνωρίζει», αποκάλυψε η γυναίκα.

Παρενόχλησε σεξουαλικά δύο γυναίκες μέσα σε μία ώρα

Ο 27χρονος, ο οποίος είχε κάνει και άλλες απόπειρες βιασμού στην περιοχή, συνελήφθη από άνδρες της ΔΙΑΣ, μετά από καταγγελίες και άλλων γυναικών για απόπειρες βιασμού. Ο νεαρός, μέσα σε διάστημα μόλις μίας ώρας, πρόλαβε να παρενοχλήσει δύο γυναίκες ηλικίας 41 και 55 ετών, οι οποίες μόλις τον είδαν να κάνει άσεμνες χειρονομίες και να τις προσεγγίζει, έβαλαν τις φωνές και τράπηκαν σε φυγή.

Τα περιστατικά συνέβησαν το απόγευμα της Δευτέρας, το πρώτο λίγο μετά τις 18:00 στη συμβολή των οδών Όθωνος και Μπότσαρη και το δεύτερο μία ώρα αργότερα στην οδό Αχαρνών. Οι φωνές της 55χρονης γυναίκας κινητοποίησαν διερχόμενη περιπολία της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που εντόπισε τον 27χρονο, του πέρασε χειροπέδες και τον οδήγησε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς για τον σχηματισμό δικογραφίας.

 

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ