Σοκαριστικό βίντεο από το τροχαίο και την εγκατάλειψη διανομέα στα Χανιά

Βίντεο ντοκουμέντο από το σοκαριστικό τροχαίο με εγκατάλειψη που συνέβη χθες Τετάρτη το μεσημέρι στον παράλληλο δρόμο της εθνικής οδού, στο ύψος του Βαμβακόπουλου, στα Χανιά της Κρήτης, ήρθε στο φως της δημοσιότητας

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα συνέβη λίγο πριν τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης στα Χανιά, όταν ένας διανομέας τραυματίστηκε σοβαρά μετά από σύγκρουση που είχε με βανάκι, στον παράλληλο της Εθνικής Οδού στη περιοχή της Πελεκαπίνας.

Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον τραυματισμένο άνδρα και τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Βίντεο από το σοκαριστικό τροχαίο που συνέβη στο ύψος του Βαμβακόπουλου φέρνει στο φως το Flashnews.gr.

Στο νέο βίντεο παρουσιάζονται καρέ καρέ τα δευτερόλεπτα της σύγκρουσης ανάμεσα στο φορτηγάκι και στην μηχανή. Όπως φαίνεται και στο βίντεο το φορτηγάκι πέφτει πάνω στο δίκυκλο που οδηγούσε ο 56χρονος διανομέας χωρίς να κόψει ταχύτητα και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Μετά την σύγκρουση, ένα αγροτικό αυτοκίνητο που βρέθηκε στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος σταματάει λίγο πιο κάτω και ο συνεπιβάτης του οχήματος τρέχει να βοηθήσει τον τραυματισμένο οδηγό. Την ίδια στιγμή ο οδηγός του αγροτικού καταδιώκει τον 46χρονο που προσπάθησε να διαφύγει από το σημείο. Μαζί με το αγροτικό αυτοκίνητο στην καταδίωξη συμμετέχει και ένα δίκυκλο.

Καρέ – καρέ το τροχαίο με τον διανομένα στα Χανιά

 

Κακουργηματικές διώξεις στον 46χρονο

Ενώπιον του εισαγγελέα βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 20/4 ο 46χρονος οδηγός του βαν που χτύπησε και εγκατέλειψε έναν διανομέα στην περιοχή της Πελεκαπίνας στα Χανιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretapost, o εισαγγελέας άσκησε ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση.

Στη συνέχεια οδηγήθηκε στον ανακριτή όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία με αποτέλεσμα να απολογηθεί την Παρασκευή 21/4.

Υπενθυμίζεται ότι το τροχαίο σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στον παράλληλο της Εθνικής Οδού, όπου ο 46χρονος τραυμάτισε σοβαρά τον 53χρονος διανομέα.

Ο πρώτος, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, μόλις αντιλήφθηκε ότι μπροστά του οδηγούσε ο 53χρονος με τον οποίο είχαν προσωπικές διαφορές, πάτησε γκάζι και χτύπησε τη μηχανή του.

Σαν αποτέλεσμα, ο διανομέας έπεσε στο οδόστρωμα και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

Ο 46χρονος οδηγός του βαν τράπηκε σε φυγή, με τους διερχόμενους οδηγούς να τον παίρνουν στο κυνήγι και να τον σταματούν λίγα μέτρα πιο κάτω.

Σημειώνεται, ότι ο τραυματίας νοσηλεύεται στην νευροχειρουργική κλινική του νοσοκομείου Χανίων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

4944461

Αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου: Οι οργισμένες αντιδράσεις που φέρνουν έφεση στο προκλητικό βούλευμα

Μετά την θύελλα αντιδράσεων ο εισαγγελέας Εφετών Λαμίας αναμένεται να ασκήσει έφεση στο βούλευμα, αναφέροντας ότι ο Νίκος Μιχαλολιάκος δεν πληροί…

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

gymnastirio

Βίντεο-σοκ στο Νιου Τζέρσεϊ: Πατέρας αναγκάζει τον 6χρονο γιο του να τρέξει στο διάδρομο μέχρι θανάτου

Η υπόθεση είναι ανατριχιαστική καθώς παρακολουθούμε τον αδίστακτο πατέρα να κάνει βασανιστήρια στο 6χρονο παιδάκι…

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

3

Βίντεο-ντοκουμέντο από Ακρόπολη: Η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν ανενόχλητοι στον Ιερό Βράχο

Φαίνεται η στιγμή που οι χλαμυδοφόροι μπαίνουν χαμογελαστοί, χωρίς κανείς να τους ενοχλήσει, στον αρχαιολογικό…