Σοκαριστικό τροχαίο με έναν 53χρονο νεκρό και έξι τραυματίες -εκ των οποίων οι πέντε ανήλικα, 16 ετών- σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Από τη σύγκρουση ο 53χρονος έχασε τη ζωή του. Στο ίδιο αυτοκίνητο επέβαιναν πέντε ακόμα ανήλικα άτομα, ηλικίας 16 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο αυτά ήταν τα παιδιά του 53χρονου που τραυματίστηκε θανάσιμα στο τροχαίο. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία Παπανικολάου και Γ. Γεννηματάς με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Στον απεγκλωβισμό των τραυματιών συνέδραμε κλιμάκιο της Πυροσβεστικής
Πληροφορίες του thestival.gr αναφέρουν πως ο 53χρονος μετέβη του βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο προκειμένου να πάρει τα δύο 16χρονα παιδιά του και τους τρεις ανήλικους προκειμένου να τους επιστρέψει στα σπίτια τους. Κατά την επιστροφή τους προς περιοχή της δυτικής Θεσσαλονίκης, έγινε η μοιραία σύγκρουση που του κόστισε τη ζωή.
Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά και ο οδηγός του άλλου αυτοκινήτου.
Ειδήσεις σήμερα:
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια