Newsroom

Newsroom

Σοκαριστικό μήνυμα προς τον χρυσαυγίτη βουλευτή Ηλιόπουλο

Ένα σοκαριστικό μήνυμα προς το κινητό του προσωρινά κρατούμενου βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενου για εγκληματική οργάνωση, Παναγιώτη Ηλιόπουλου…

iliopoylos 0

Ένα σοκαριστικό μήνυμα προς το κινητό του προσωρινά κρατούμενου βουλευτή της Χρυσής Αυγής και κατηγορούμενου για εγκληματική οργάνωση, Παναγιώτη Ηλιόπουλου περιλαμβάνεται στα νέα στοιχεία της δικογραφίας. 

Το μήνυμα με ημερομηνία 2/6/2012 και άγνωστο μέχρι στιγμής αποστολέα αναφέρει: “Σου έστειλα ρεμίξ. Έχουμε πόλεμο. Είμαστε έτοιμοι για τη μάχη. Τα ΜΜΕ μας πολεμάνε. Αλλά εμείς όρθιοι. Την Τρίτη χτύπησα με το αμάξι έναν Πακιστανό και τον παράτησα. Την ώρα που έψαχνε στα σκουπίδια το βράδυ”.

Στο μεταξύ, ολοκληρώνεται τις επόμενες ημέρες το έργο των δύο ανακριτριών που χειρίζονται την υπόθεση, με τις απολογίες δύο εμπλεκόμενων στην επίθεση στο κοινωνικό στέκι «Συνεργείο» στην Ηλιούπολη. Ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε σε βάρος ενός εκ των δύο κατηγορουμένων που είχε κληθεί να απολογηθεί ενώπιον των ανακριτριών και δεν εμφανίστηκε.

Παράλληλα, στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας απολογούνται συμπληρωματικά ο Γιώργος Ρουπακιάς, δράστης της δολοφονίας του Π. Φύσσα και ο συγκατηγορούμενός του, ως συνεργός, Γ. Καλαντζόγλου.

Μετά και από αυτές τις συμπληρωματικές απολογίες, οι ανακρίτριες θα προχωρήσουν στο τελικό στάδιο που αφορά το σκέλος της υπόθεσης που έχει σταλεί στη Βουλή για την άρση της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής –στους οποίους αποδίδονται κατά περίπτωση τα αδικήματα της ένταξης και διεύθυνσης σε εγκληματική οργάνωση, καθώς και της παράνομης κατοχής όπλων και εκρηκτικών προς προμήθεια της εγκληματικής ομάδας– ώστε, βάσει της απόφασης του Κοινοβουλίου, οι κατηγορούμενοι να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Απάντηση Παναγιώτη Ηλιόπουλου

Με δήλωσή του ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστηρίζει πως “είναι πραγματικά για γέλια τα νέα “συγκλονιστικά” ντοκουμέντα που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας και με τα οποία επιχειρούν οι λασπολόγοι των ΜΜΕ να πείσουν για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης”.

Ο Παναγιώτης Ηλιόπουλος ισχυρίζεται πως διαθέτει τρεις διαφορετικούς ηλεκτρονικούς λογαριασμούς, οι οποίοι είναι δημοσιευμένοι στο διαδίκτυο και δέχεται καθημερινά δεκάδες ηλεκτρονικά μηνύματα από αγνώστους. 

 

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ