Σοκαριστικό φωτογραφικό ντοκουμέντο του 902.gr από το Κρατικό Νίκαιας

Ασθενής περίμενε έξι ολόκληρες ώρες για μια αξονική, στο κατά τ' άλλα «πλήρως προετοιμασμένο» για τη μετάλλαξη «Όμικρον» δημόσιο σύστημα Υγείας

geniko kratiko nikaias

Μια φωτογραφία που αποτυπώνει την απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί στα νοσοκομεία -που κατά τα άλλα ήταν… «πλήρως προετοιμασμένα» για την επέλαση της μετάλλαξης Όμικρον- δημοσίευσε το διαδικτυακό portal του ΚΚΕ, 902.gr.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, αυτή η άθλια κατάσταση, με τους ασθενείς να συνωστίζονται στον διάδρομο, επικρατούσε έξω από τον αξονικό τομογράφο του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Νίκαιας, το απόγευμα της Δευτέρας. Τη φωτογραφία αυτή μας έστειλε αναγνώστης του portal που περίμενε έξι ολόκληρες ώρες για μια αξονική, στο κατά τ’ άλλα «πλήρως προετοιμασμένο» για τη μετάλλαξη «Όμικρον» δημόσιο σύστημα Υγείας!!!

Στο νοσοκομείο υπάρχει ένας αξονικός τομογράφος που εξυπηρετεί Covid και non-Covid περιστατικά. Οι ασθενείς με Covid έχουν μπει μέσα στην αίθουσα του αξονικού για να εξεταστούν. Οι υπόλοιποι ασθενείς που δεν έχουν κορονοϊό περιμένουν στον διάδρομο, σχηματίζοντας μια μεγάλη ουρά. 

Αυτή η φωτογραφία αποτυπώνει το σμπαραλιασμένο δημόσιο σύστημα Υγείας, την ίδια ώρα που η κυβέρνηση αρνείται την επίταξη του ιδιωτικού τομέα Υγείας, ο οποίος συνεχίζει να θησαυρίζει πάνω στον πόνο των ασθενών και στην αγωνία των οικογενειών τους.

Σε ακτίνα ενός χιλιομέτρου από το νοσοκομείο υπάρχουν τρία ιδιωτικά διαγνωστικά με αξονικούς τομογράφους… Αλλά «δεν έχουμε κομμουνισμό για να κάνουμε επίταξη», όπως έλεγε προ ημερών και ο Άδωνις σε γιατρό του Γενικού Κρατικού Νίκαιας…

Πηγή: 902.gr

Χαρίτσης: Ζητάμε την μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις επικείμενες ευρωεκλογές

Χαριτσης 0

Χαρίτσης: Ζητάμε την μη ανακήρυξη του συνδυασμού των «Σπαρτιατών» στις επικείμενες ευρωεκλογές

Η Νέα Αριστερά καλεί «όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να αναλογιστούν τις τεράστιες ευθύνες τους…