Σοκαριστικό βίντεο με τον ραπερ Indian Red Boy να δολοφονείται live στο Instagram (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο ράπερ ήταν μέλος των 'Blood gang', μιας αφροαμερικάνικης συμμορίας του δρόμου.

ehte

 

Σοκάρει η δολοφονία του 21χρονου ράπερ Indian Red Boy, την ώρα που έκανε Instagram live μέσα στο αυτοκίνητό του στο Χάθορν της Καλιφόρνια. Ξαφνικά ακούγονται απανωτές σφαίρες, ο ίδιος αιμορραγεί προσπαθώντας να πει «βοήθεια» και δευτερόλεπτα μετά, το κινητό του πέφτει.

Ο ράπερ, ο οποίος πραγματικά λεγόταν Zerail Rivera, δέχτηκε 3 σφαίρες στο κεφάλι σύμφωνα με τις αρχές του Λος Άντζελες. Στη live μετάδοση ακούγονται πάντως τουλάχιστον 12 πυροβολισμοί με τον φίλο του να παρακολουθεί μουδιασμένος προσπαθώντας να καταλάβει τί συμβαίνει.

Ο ράπερ συνομιλούσε με τον φίλο του σε λάιβ μετάδοση, όταν μπροστά στα μάτια χιλιάδων ακολουθών του, έπεσε νεκρός στις 4 το απόγευμα της 8ης Ιουλίου στην πόλη Χάθορν της Καλιφόρνια (Hawthorne της California, 14100 block of Chadron Avenue).  

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές του Λος Άντζελες, «Η ταυτότητα του Rivera επιβαιώθηκε από τον δικαστικό ερευνητή της κομητείας του Λος Άντζελες, και σύμφωνα με περαιτέρω έρευνα πάνω στην υπόθεση στοιχεία δείχνουν πως ήταν μέλος των Blood gang, μιας αφροαμερικανικης συμμορίας του δρόμου που ιδρύθηκε στο Λος Άντζελες, γνωστή για τις διαμάχες της με την άλλη συμμορία, τους Crips», δηλώνουν οι αρχές.

Σύμφωνα με φήμες, πρόκειται για αντίποινα από street gangs μετά την προκλητική του στάση απέναντι στο graffiti-αφιέρωμα και στη μνήμη του Nipsey Hussle, γνωστού αμερικανού ράπερ, επιχειρηματία και ακτιβιστή.

«Πυροβόλησαν και σκότωσαν τον 21χρονο ραπερ Indian Red Boy ο οποίος βρισκόταν στη θέση οδηγού μέσα στο αυτοκίνητό του, την Πέμπτη, 8 Ιούλη, ενώ έκανε live μετάδοση στο Instagram με ένα φίλο του. Υπάρχουν σκόρπιες φήμες ότι αυτό ήταν αντίποινα λόγω της έλλειψης σεβασμού του προς τo graffiti-αφιέρωμα στον Nipsey Hussle, και [λόγω] του ότι το κάλυψε με μπογιά»

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ!!!

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…