Newsroom

Newsroom

Σοκαριστικό βίντεο για την υπόθεση Γιακουμάκη στη δικογραφία δείχνει τα βασανιστήρια από συμφοιτητές του

Βίντεο-ντοκουμέντο, το οποίο καταρρίπτει τους ισχυρισμούς ότι οι τραμπουκισμοί με θύμα τον 20χρονο Βαγγέλη Γιακουμάκη ήταν ένα «παιχνίδι» ανάμεσα σε φοιτητές, περιλαμβάνεται στη δικογραφία της υπόθεσης, όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος».

575122621dc524bf2e8b4e2b

Η εφημερίδα παρουσιάζει φωτογραφίες από το βίντεο αυτό, διάρκειας 2,5 λεπτών, στις οποίες φαίνεται ο Βαγγέλης Γιακουμάκης πεσμένος στο κρεβάτι του δωματίου του στην εστία της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων να παρακαλά τους συμφοιτητές του να σταματήσουν να τον βασανίζουν.

Πρωταγωνιστές του βίντεο, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι οι οκτώ νεαροί που κατηγορήθηκαν ότι προκάλεσαν επικίνδυνες σωματικές βλάβες στον άτυχο φοιτητή. Ένας από αυτούς αρχίζει να βιντεοσκοπεί με το κινητό του τηλέφωνο ακριβώς όταν οι υπόλοιποι πέφτουν πάνω στον Βαγγέλη. Εκείνος φωνάζει ότι πονάει και ζητά να τον αφήσουν να σηκωθεί από το κρεβάτι. Κανείς όμως δεν τον ακούει. Αντιθέτως ξεσπούν γέλια την ώρα που εκείνος ουρλιάζει.

Ο Βαγγέλης δεν μπορεί να κουνήσει τα ούτε τα πόδια, ούτε τα χέρια του. «Αφήστε με. Πονάω», τους λέει, γελώντας μηχανικά. Ένας από τους σκληρούς Κρητικούς τον βρίζει χυδαία. Η «πλάκα» φαίνεται να ξεπερνά κάθε όριο όταν ένας μυώδης νεαρός πιάνει κεφαλοκλείδωμα τον Βαγγέλη Γιακουμάκη. Ο 20χρονος μην μπορώντας να κουνηθεί περιμένει να τελειώσει το μαρτύριό του.

Κάποια στιγμή ένας από τους νεαρούς ακούγεται να λέει «Φτάνει. Αφήστε τον τώρα». Λίγο μετά το μαρτύριο τελειώνει. Οι νεαροί, μαζί και εκείνος που τραβάει το βίντεο, βγαίνουν από το δωμάτιο.

Το υλικό αυτό αποδεικνύει ότι η συγκεκριμένη παρέα συνήθιζε να βιντεοσκοπεί το bullying σε βάρος του 20χρονου, δημιουργώντας για εκείνον μια ακόμα πιο κακή ψυχολογική κατάσταση, υπό τον φόβο της «διαπόμπευσης» του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, το οπτικοακουστικό υλικό παραδόθηκε σε υπάλληλο της Γαλακτοκομικής Σχολής από έναν σπουδαστή, ο οποίος «έσπασε» και θέλησε να δείξει τα όσα πραγματικά συνέβαιναν πίσω από τις κλειστές πόρτες της εστίας.

>

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…