Σοκαριστικό βίντεο: Άνδρας πέταξε ανυποψίαστη γυναίκα στις γραμμές του μετρό (Video)

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού φαίνεται ένας άνδρας να κινείται πάνω - κάτω και στη συνέχεια να σπρώχνει τη γυναίκα στις γραμμές - Ο δράστης συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

train 2

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19:45 τοπική ώρα το βράδυ της Δευτέρας (10/1) στο μετρό «Rogier» των Βρυξελλών – Μια ανυποψίαστη γυναίκα σπρώχτηκε από έναν άνδρα στις γραμμές, την ώρα που ο συρμός προσέγγιζε τον σταθμό – Ο δράστης συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας – Άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα του δράστη.

Ο δράστης συνελήφθη στο Βέλγιο και κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας, όταν έσπρωξε στις γραμμές του μετρό μια γυναίκα με σκοπό να τη σκοτώσει – Την τελευταία στιγμή κατάφερε να σταματήσει το τρένο. Το περιστατικό σημειώθηκε στις 19:45 τοπική ώρα το βράδυ της Δευτέρας (10/1). 

Στο βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σταθμού φαίνεται ένας άνδρας να κινείται πάνω – κάτω και στη συνέχεια να σπρώχνει τη γυναίκα στις γραμμές. O οδηγός του τρένου ευτυχώς είδε την πεσμένη γυναίκα εγκαίρως και αμέσως τράβηξε το φρένο έκτακτης ανάγκης.

Στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις, ενώ τόσο η γυναίκα όσο και ο οδηγός του συρμού μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών. Να σημειωθεί ότι για μισή ώρα είχε διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών του μετρό μεταξύ των σταθμών «Elisabeth» και «Arts-Loi».

Στη συνέχεια, όσοι ήταν στο σημείο βοήθησαν την γυναίκα να βγει από τις γραμμές ενώ λίγο μετά φαίνεται κάποιοι να τρέχουν να προλάβουν να πιάσουν τον δράστη που είχε πλέον απομακρυνθεί από το σημείο.

Δείτε το βίντεο

Ο δράστης μόλις πέταξε τη γυναίκα στις γραμμές επιχείρησε να διαφύγει. Ωστόσο σύμφωνα με την εισαγγελία των Βρυξελλών συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα. «Χάρη στη διανομή των εικόνων του υπόπτου στις αστυνομικές υπηρεσίες, συνελήφθη λίγα λεπτά αργότερα, ενώ βρισκόταν στο σταθμό του μετρό De Brouckère», δήλωσε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Αμέσως οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή και τέθηκε υπό κράτηση για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Να σημειωθεί ότι ο ανακριτής διόρισε ψυχίατρο ο οποίος καλείται να εξετάσει τον ύποπτο. Τέλος η έρευνα συνεχίζεται στο Βέλγιο έτσι ώστε να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το συμβάν καθώς και τα κίνητρα του άνδρα.

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ