Σοκαριστική δήλωση από την Άννα Φόνσου: «Θέλω να επισκεφτώ τον Λιγνάδη, αλλά θα στιγματιστώ»

Μία ακόμα τοποθέτηση η οποία προκάλεσε σοκ στον χώρο του θεάτρου, με την Άννα Φόνσου να δηλώνει ότι «εγώ θέλω να πάω γιατί αυτοί οι άνθρωποι πιστεύω το έχουν μετανιώσει και δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε». 

NewsRoom 22/09/2021 | 18:54

Η ηθοποιός και πρώην Πρόεδρος του ΣΕΗ τοποθετήθηκε στο Πρωινό για την υπόθεση Φιλιππίδη και Λιγνάδη και εξέφρασε την επιθυμία της να επισκεφτεί τον Δημήτρη Λιγνάδη στη φυλακή.

"Για την κάθαρση εγώ έχω πάρει μια απόσταση. Αφού θα γίνουν τα δικαστήρια, εμείς τώρα να λέμε και να μη λέμε; Πρέπει να ακούσουμε και τις δύο πλευρές. Το ότι αυτοί οι άνθρωποι έκαναν κατάχρηση εξουσίας είναι ό,τι χειρότερο [...] Για τον Πέτρο και τον Λιγνάδη πιστεύω είναι άρρωστοι. Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου. Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορούσα να διανοηθώ ότι χρησιμοποίησε την θέση του. Τρομερό!», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου και πρόσθεσε: 

«Δεν μας επιτρέπουν να πάμε. Αν πάω στη φυλακή (να δω τον Λιγνάδη) θα στιγματιστώ από τους συναδέλφους. Εγώ θέλω να πάω γιατί αυτοί οι άνθρωποι πιστεύω το έχουν μετανιώσει και δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε. Αυτό που έκαναν δεν ήταν ότι καλύτερο, αλλά θα το κρίνει η Δικαιοσύνη. Αν τους καταδικάσουν για πολλά χρόνια, θα στεναχωρηθούμε αλλά θα πούμε ότι έτσι έπρεπε». 

"Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης; Μήπως δεν έχει καταλάβει; Δεν έχει καταλάβει», σχολίασε η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά μετά από αυτή την τοποθέτηση.