Newsroom

Newsroom

Σοκαριστικές αποκαλύψεις για τον ιερέα-«Έπαιρνε ιερόδουλες σε διαμέρισμα στο Παγκράτι και τις έντυνε καλόγριες»

Νέα καταγγελία για τον ιερέα - ''Κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και πολλές φορές τις πλήρωνε με κέρματα...'' - Τι αναφέρει ιδιοκτήτρια γραφείου συνοδών  

5485876 5

Σοκ προκαλούν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δράση του προφυλακισμένου ιερέα από τα Κάτω Πατήσια που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης.

Πιο συγκεκριμένα, μία νέα καταγγελία από γυναίκα η οποία έχει γραφείο συνοδών στο Παγκράτι, αποκάλυψε πως ο 37χρονος έπαιρνε ιερόδουλες και τις έντυνε καλόγριες, στο σπίτι του.

Η κ. Αλεξάνδρα η οποία κατέχει το συγκεκριμένο γραφείο, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφερε πως “ο ιερέας έπαιρνε ιερόδουλες τις οποίες πήγαινε σε ένα διαμέρισμα στο Παγκράτι. Πολλές φορές τις έντυνε με ράσα, ενώ κρατούσε τα εσώρουχα των κοριτσιών και τις πλήρωνε με κέρματα…”.

Την ίδια ώρα  ο δικηγόρος του ιερέα, κ. Κωνσταντίνος Γώγος, διαψεύδει πως υπάρχουν νέες καταγγελίες και καταθέσεις εις βάρος του εντολέα του. Όπως επεσήμανε σε έντονο ύφος: «Με μαστροπούς και σωματέμπορους δεν συνδιαλέγομαι, τώρα τα στοιχεία της και τα τηλέφωνά της στις αρμόδιες Αρχές».

Όσον αφορά την υπόθεση βιασμού της 14χρονης ο κ. Γώγος εξήγησε ότι «ξεκίνησε από μία καταγγελία. Από αυτή την καταγγελία οι αστυνομικές Αρχές ξεκίνησαν να κάνουν παρακολούθηση επί μήνες και δεν βρήκαν τίποτα. Όλο αυτό το χρονικό διάστημα οι αστυνομικοί είχαν την υποχρέωση σε περίπτωση που έβρισκαν οποιοδήποτε αυτόφωρο πλημμέλημα ή κακούργημα να ενημερώσουν απευθείας τον προϊστάμενο εισαγγελίας και να γίνει σύλληψη».

Παράλληλα, ο δικηγόρος σε συνέντευξη που έδωσε και στο  MEGA , επέμεινε ότι ο ιερέας κατηγορείται μόνο για ένα αδίκημα βιασμού και ότι δεν υπάρχουν άλλες καταθέσεις σε βάρος του ιερέα.

Είπε συγκεκριμένα: «Όλο το τελευταίο χρονικό διάστημα υπάρχει μία μόνιμη αναφορά για νέες καταγγελίες και καταθέσεις. Υπάρχει μία δικογραφική πραγματικότητα και μία τηλεοπτική πραγματικότητα. Η δικογραφική πραγματικότητα δεν έχει αλλάξει. Υπάρχει μία καταγγελία που αφορά το αδίκημα του βιασμού. Εξαιτίας αυτού του αδικήματος ξεκίνησε σοβαρή έρευνα από την αστυνομία, η οποία παρακολουθούσε τον ιερέα για μεγάλο χρονικό διάστημα και δεν κατάφερε να βρει τίποτα. Εάν υπήρχε αυτόφωρο, πλημμέλημα, κακούργημα, η αστυνομία θα σχημάτιζε δικογραφία, θα προχωρούσε σε σύλληψη και θα πήγαινε στον εισαγγελέα».

Πρόσθεσε επίσης ότι η ιατροδικαστική εξέταση αποδεικνύει πως η κατάθεση της ανήλικης δεν αντιστοιχεί με την ιατροδικαστική αναφορά, πράγμα το οποίο σημαίνει ότι ο βιασμός δεν επιβεβαιώνεται.

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…