Σοκαριστικές αποκαλύψεις από τον πατέρα της Τοπαλούδη: «Είχαν δώσει και στην Ελένη χάπια» – Καταγγέλλει συγκάλυψη από αστυνομικούς

«Είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Και υπήρξε συγκάλυψη από τους αστυνομικούς. Της είπαν "γίνε ντετέκτιβ και φέρε μας το βίντεο". Και την άφησαν έρμαιο στα κυκλώματα».

topaloudi2

Με αφορμή την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις. Πάνω από τρία χρόνια μετά την δολοφονία της Ελένης, ο πατέρας της καταγγέλλει ότι και στην κόρη του είχαν δώσει χάπια βιασμού και την απειλούσαν με βίντεο  – ενώ κάνει λόγο και για συγκάλυψη από την αστυνομία. 

Όπως είπε μιλώντας στην ΕΡΤ, και στην Ελένη Τοπαλούδη το 2017 είχαν δώσει χάπια βιασμού και μάλιστα την εκβίαζαν και με βίντεο που είχαν τραβήξει.

Η στάση της αστυνομίας

Αίσθηση προκαλεί και η στάση των αστυνομικών όταν η Ελένη Τοπαλούδη μια εβδομάδα μετά το συμβάν προχώρησε σε σχετική καταγγελία εισπράττοντας αδιαφορία με τους αστυνομικούς να την προτρέπουν «να γίνει ντεντέκτιβ και να βρει το βίντεο».

Στη συνέχεια, ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη έκανε λόγο για οργανωμένα ροζ κυκλώματα εκμετάλλευσης κοριτσιών που δρουν τόσο σε μεγάλες πόλεις αλλά και σε τουριστικούς προορισμούς.

«Και η Ελένη το 2017 είχε υποστεί το ίδιο με χάπια βιασμού από κάποια “καλόπαιδα” της Ρόδου τα οποία τα έχουμε καταγγείλει στην κατάθεση που δώσαμε. Είναι γνωστά τα ονόματα. Όπως και οι δύο αστυνομικοί, όταν βρήκε τη δύναμη να πάει να κάνει την καταγγελία» ανέφερε ο πατέρας της αδικοχαμένης κοπέλας, μιλώντας στην ΕΡΤ. Και συνέχισε την περιγραφή του λέγοντας: «Είχαν τραβήξει και βίντεο και την απειλούσαν. Και υπήρξε συγκάλυψη από τους αστυνομικούς. Της είπαν ”γίνε ντετέκτιβ και φέρε μας το βίντεο». Και την άφησαν έρμαιο στα κυκλώματα».

Μάλιστα όπως ανέφερε δεν είχε πει τίποτα στους γονείς της και το πέρασε μόνη της, βρήκε μόνη της τη δύναμη να το αντιμετωπίσει όλο αυτό. «Δεν μας είχε πει τίποτα. Δυστυχώς τα κορίτσια μας σε αυτές τις ηλικίες ντρέπονται τους γονείς τους, δεν φοβούνται».

Δείτε το βίντεο:

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…