Σοκαριστικά βίντεο από τις φονικές συμπλοκές οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια

Άγριες μάχες σώμα με σώμα, φωτοβολίδες, μαχαίρια - Ανενόχλητοι έφτασαν στην Αθήνα οι Κροάτες οργανωμένοι

EK - Νεα Φιλαδελφεια επεισοδια

Άγριες μάχες σώμα με σώμα, φωτοβολίδες, μαχαίρια: οι εικόνες από τα χθεσινά επεισόδια μεταξύ οπαδών στη Νέα Φιλαδέλφεια, που οδήγησαν στο θάνατο ενός 22χρονου οπαδού της ΑΕΚ, είναι πραγματικά σοκαριστικές.

Αυτό όμως που θα πρέπει να διερευνηθεί σε βάθος, πέρα από τις ποινικές ευθύνες των εμπλεκομένων στα επεισόδια, είναι οι βαριές ευθύνες της αστυνομίας, που αδράνησε επιτρέποντας στους Κροάτες χούλιγκανς να μπουν ανενόχλητοι στη χώρα και να φτάσουν μέχρι την Αθήνα, παρά την απαγόρευση μετακίνησης οπαδών που είχε τεθεί σε ισχύ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι χούλιγκανς να συναντηθούν με “φίλους” τους υποστηρικτές του Παναθηναϊκού και από κοινού να εξαπολύσουν επιθέσεις κατά οπαδών της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Μάλιστα, ιδιοκτήτης καταστήματος της περιοχής δήλωσε στον ΑΝΤ1 ότι είχε από πριν την πληροφορία ότι οι Κροάτες χούλιγκαν θα λεκαναν την εμφάνισή τους στη Νέα Φιλαδέλφεια και θα προκαλούσαν επεισόδια, όμως φαίνεται πως αυτή η πληροφορία είτε δεν έφτασε ποτέ στα… αυτιά της αστυνομίας, είτε απλά οι αστυνομικοί υποτίμησαν τον κίνδυνο, με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου.

 

 

 

 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους