Newsroom

Newsroom

Σοκάρει ο Τζούμας σε ντροπιαστικό ρεσιτάλ μισογυνισμού προς δημοσιογράφο – «Ανόητη – Σιγά που σε εξόργισε!» (Video)

«Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους;» - «Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ», είπε γελώντας ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

tzoumas 2

Τους λόγους για τους οποίους έκανε στις σεξιστικές δηλώσεις του για τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα θέλησε να εξηγήσει ο Κωνσταντίνος Τζούμας στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1, αλλά μόνο χειρότερα έκανε τα πράγματα, προχωρώντας σε νέες απαράδεκτες – όχι μόνο σεξιστικές αλλά και απάνθρωπες – δηλώσεις. 

«Πρώτον, είχα εκνευριστεί γιατί είχε αργήσει ο διευθυντής φωτογραφίας, είχε δουλειά στη Συγγρού. Δεύτερον, η αργία μητέρα πάσης κακίας. Τρίτον, αποφάσισα να το παίξω ‘κακό παιδί’ για πρώτη φορά στη ζωή μου. Θα πω κόντρα πράγματα που δεν πιστεύω», είπε ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Τότε, η δημοσιογράφος Ηρώ Ράντου αποδοκίμασε τα λεγόμενά του ως “κατάπτυστα” και τότε ήταν που ανέβηκαν οι τόνοι. Ο ηθοποιός τη χαρακτήρισε ανόητη, με τον Παναγιώτη Στάθη να παίρνει θέση υπέρ της συναδέλφου του.

«Σιγά που σε εξόργισε! Είναι παγκόσμια μάστιγα για ποιους; Για τους κανιβάλους; Δεν είμαι κανίβαλος. Έχω τρυφερότητα για τα παιδιά και τις γυναίκες. Άντε από εδώ πρωί πρωί, άντε φύγετε από εδώ ανόητη», είπε ο Τζούμας.

«Δεν πρέπει να πείτε μία συγγνώμη στις οικογένειες που έχουν υποστεί αυτή τη βάσανο;», ρώτησε ο Νίκος Ρογκάκος.

«Ποιες οικογένειες; Άντε πρωί πρωί από εδώ πέρα! Σιγά τις οικογένειες! Τις οικογένειες που έχουν χάσει παιδιά… Που βλέπουν τηλεόραση από το πρωί ως το βράδυ», είπε γελώντας ο Κωνσταντίνος Τζούμας.

Δείτε το βίντεο