Σοκάρει ο προπονητής του Τεντόγλου: «Δεν μας έχουν δώσει 1 καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Μιλτος»

«Φέτος έχουμε κάνει 25 PCR τεστ, από εξήντα ευρώ. Ψάχνουμε δωρεάν επίδεσμους. Να 'ναι καλά τα μαγειρεία» λέει ο Πομάσκι

Την σκληρή πραγματικότητα που βιώνουν οι έλληνες αθλητές καθώς και την πλήρη εγκατάλειψή τους από την πολιτεία είχε αποκαλύψει πριν λίγους μήνες ο προπονητής του χρυσού ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου, Γιώργος Πομάσκι.

Σε εκδήλωση στην οποία συμμετείχε στην Καλαμάτα, ο Πομάσκι, απαντώντας σε ερώτηση για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας πρωταθλητής του μεγέθους του Τεντόγλου στην Ελλάδα, ο Γιώργος Πομάσκι δεν μάσησε τα λόγια του.

«Δεν μας έχουν δώσει 1 καραμέλα για να γίνει καλύτερος ο Μιλτος. Να’ναι καλά τα 3 μαγειρεία στην Καλαμάτα που πηγαίνουμε και τρώμε.Έψαχνα να βρω δωρεάν επιδέσμους σε όλη την Αθήνα. Δεν έχει ηλεκτρολόγους η Ελλάδα να φτιάξουν τα φώτα στο γήπεδο; Συνεχίζουμε να πλημμυρίζουμε. Δεν έχουμε χώρο να γυμναστούμε. 12 χρόνια κρύβομαι σε ένα μικρό κλειστό στο Ολυμπιακό στάδιο, ζώντας στην Ελλάδα. Κάνω μόνο κλειστό. Αυτή είναι η ολυμπιακή προετοιμασία του Τεντόγλου».

Αυτά είναι λίγες μόνο από τις αναφορές που έκανε ο Πομάσκι και που αποτελούν την καλύτερη απάντηση σε όσους σπεύδουν σήμερα να εκμεταλλευτούν τη λάμψη του αθλητή για τη δική τους προβολή. Λίγες μόνο ημέρες μετά το ξέσπασμα του Θοδωρή Ιακωβίδη της άρσης βαρών για τις συνθήκες ανέχειας στις οποίες ζει, τα όσα είπε ο Γιώργος  Πομάσκι είναι συγκλονιστικά:

 

Το τερμάτισε ο Γεραπετρίτης: Για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων φταίνε οι… παθογένειες

Το τερμάτισε ο Γεραπετρίτης: Για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων φταίνε οι… παθογένειες

Τη δική του πραγματικότητα έχτισε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, καθώς σε άρθρο του στην…

Καταγγελία-Μύκονος: Μαγαζί και Επιθεώρηση Εργασίας συνεννοήθηκαν για απόλυση εργαζομένου

Καταγγελία-Μύκονος: Μαγαζί και Επιθεώρηση Εργασίας συνεννοήθηκαν για απόλυση εργαζομένου

Πληθαίνουν οι καταγγελίες αναφορικά με τις εργασιακές και όχι μόνο σχέσεις, καταστημάτων στη Μύκονο. Ακόμα…