Newsroom

Newsroom

Σοκάρει η ομολογία του 13χρονου δολοφόνου στην Ηλεία

Σοκ, οργή και ανατριχίλα προκαλεί η ομολογία του 13χρονου δολοφόνου των δύο αδελφών ηλικίας τεσσάρων και επτά ετών στην Ηλεία.…

Σοκ, οργή και ανατριχίλα προκαλεί η ομολογία του 13χρονου δολοφόνου των δύο αδελφών ηλικίας τεσσάρων και επτά ετών στην Ηλεία. Ο 13χρονος αδερφός της μητέρας των παιδιών ομολόγησε ότι σκότωσε τα δύο παιδάκια από τη Βουλγαρία επειδή τα ζήλευε.

Όλα έγιναν προχθές το μεσημέρι. Ο 13χρονος αναζητούσε τα δύο αδέλφια στην περιοχή, διότι είχαν καθυστερήσει να επιστρέψουν. Κάποια στιγμή εντόπισε τα δύο μικρά παιδιά και συνέχισε την πορεία μαζί τους κατά μήκος του αρδευτικού καναλιού. Κάποια στιγμή και χωρίς συγκεκριμένη αφορμή έσπρωξε τον 8χρονο και στη συνέχεια τον 4χρονο στο κανάλι με αποτέλεσμα τα δυο παιδιά να πνιγούν.

Ο τετράχρονος μάλιστα προσπαθώντας να αντισταθεί, πιάστηκε απο το πουκάμισο που είχε τυλιγμένο ο δράστης στη μέση του το οποίο και έπεσε στο κανάλι και ήταν αυτό που πρόδωσε τον 13χρονο.

Στην πορεία των αστυνομικών ερευνών προέκυψαν ενδείξεις εμπλοκής του 13χρονου, ο οποίος προσήχθη και μετά από διαδοχικές εξετάσεις ομολόγησε την πράξη του.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, κίνητρο της πράξης του, φέρεται να είναι τα συναισθήματα ζήλιας, που ένιωθε για τους δυο ανιψιούς του.

Ο 13χρονος, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πύργου

Διαβάστε σχετικά

Δολοφονία ο θάνατος των δύο παιδιών στην Ηλεία

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Ιωαννίδης

Ιωαννίδης: Φραστικό επεισόδιο με οπαδό – «Εγώ δεν τιμάω το τριφύλλι, που παίζω με έξι ενέσεις;» (video)

Μετά την νέα ήττα του Παναθηναϊκού, αυτή τη φορά από τον Άρη, υπήρξε ένα επεισόδιο…