Newsroom

Newsroom

Σοκάρει η νέα «υπόθεση Κολωνού» – Κύκλωμα εξωθούσε στην πορνεία δύο ανήλικα κορίτσια 17 και 15 ετών

Φαίνεται πως βρισκόμαστε μπροστά νέα υπόθεση παιδικής μαστροπείας και εκμετάλλευσης, σαν και αυτή του Κολωνού

peripoliko 1

Σοκ προκαλεί στο πανελλήνιο μια νέα υπόθεση παιδικής μαστροπείας και εκμετάλλευσης, που θυμίζει πάρα πολύ την υπόθεση Κολωνού που είχε συγκλονίσει τους πάντες στο άκουσμα της.

Πιο συγκεκριμένα, νωρίτερα οι αρχές συνέλαβαν τρία άτομα, μια γυναίκα 31 ετών και δυο άνδρες 33 και 55 ετών, μετά από συντονισμένη επιχείρηση του Τμήματος Ανηλίκων.

Όπως αναφέρεται από την έρευνα που υπήρξε η 31χρονη εξωθούσε στην πορνεία μια κοπέλα 15 ετών, βοηθώντας την να βρει πελάτες, παίρνοντας παράλληλα μεγάλο μέρος από τα χρήματα τα οποία έβγαζε το ανήλικο κορίτσι.

Μάλιστα η δράση της δεν σταμάτησε εκεί, καθώς μετά «έδωσε» την κοπέλα στον 33χρονο λέγοντας ότι θα της βρει πλούσιους πελάτες, με την ανήλικη να γνωρίζει στον άνδρα ακόμα μια κοπέλα, επίσης ανήλικη, 17 ετών την οποία εξωθούσαν επίσης μέσω ιστοσελίδων.

Μάλιστα εκεί εμπλέκεται ακόμα ένα άτομο 55 ετών, το οποίο είχε βρεθεί ερωτικά με τα κορίτσια, ενώ λέγεται πως οι ανήλικες κοπέλες έκαναν τουλάχιστον 10 ραντεβού τους τελευταίους μήνες και έπαιρναν 100 ευρώ από το κάθε ραντεβού, με τα υπόλοιπα να τα μοιράζεται το κύκλωμα.

Οι ειδήσεις σήμερα:

Αντίο στρατηγέ Φλώρε! Οι 3 ντροπιαστικές στιγμές που χαρακτήρισαν τη θητεία του

Τραγωδία στο Καρπενήσι: Πέθανε στον ύπνο της 32χρονη νηπιαγωγός

Βρήκε τη λύση ο υφυπουργός εργασίας: Στα 60 πηγαίνετε να δουλέψετε σε σούπερ μάρκετ (video)