Newsroom

Newsroom

Σοκάρει η κυνική ομολογία του δράκου των Πετραλώνων

Η περίπτωση του δράκου των Πετραλώνων έχει σοκάρει όχι μόνο την τοπική αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ο 40χρονος,…

Η περίπτωση του δράκου των Πετραλώνων έχει σοκάρει όχι μόνο την τοπική αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία. Ο 40χρονος, πατέρας ενός 18χρονου αγοριού παρίστανε τον αστυνομικό. Με τον τρόπο αυτό προσέγγιζε τα θύματα του και στη συνέχεια ασελγούσε σε βάρος τους. Κάπως έτσι προσέγγισε το Σάββατο ένα 14χρονο κορίτσι στα Πετράλωνα. Έμελε όμως να συλληφθεί.

Η ομολογία του σόκαρε τους αστυνομικούς. «Εχω κάνει και άλλα, αλλά δεν τα θυμάμαι. Είναι τόσες πολλές οι επιθέσεις», δήλωσε ο 40χρονος δράκος των Πετραλώνων. Την τελευταία πενταετία τουλάχιστον 21 θύματα έχει εξαπατήσει και κακοποιήσει με αυτόν τον τρόπο.

Ο 40χρονος δράκος εργαζόταν ως διανομέας τροφίμων σε διάφορα καταστήματα. Τη δεκαετία 1995-2005 είχε συλληφθεί δύο φορές για αδικήματα που σχετίζονται με την καταπάτηση της γενετήσιας ελευθερίας και αξιοπρέπειας ανηλίκων κάτω των 12 ετών, για τα οποία είχε καταδικαστεί και φυλακισθεί.

Ωστόσο εξέτισε την ποινή του και όταν βγήκε συνέχισε τη δράση του. Η Αθήνα, τα Πατήσια και το Νέο Ηράκλειο ήταν μεταξύ των περιοχών που είχε εξαπλώσει τη δράση του.

Ήδη η αστυνομία έχει ζητήσει την άρση του απορρήτου των προσωπικών του δεδομένων, προκειμένου τα στοιχεία και η φωτογραφία του να δοθούν στη δημοσιότητα, καθώς θεωρούν ότι ο συγκεκριμένος έχει προβεί και σε άλλες ειδεχθείς πράξεις. Σε βάρος του σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία που οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…