Σοκάρει η αδερφή της Γεωργίας που είχε δολοφονηθεί στη Σαλαμίνα: «Και η αδερφή μου είχε ζητήσει περιπολικό και δεν υπήρχε» (video)

Κοινά χαρακτηριστικά στις δυο γυναικοκτονίες που συγκλόνισαν τη χώρα βλέπει η αδερφή της Γεωργίας, που είχε δολοφονηθεί στη Σαλαμίνα

Σαλαμίνα

Τους πάντες έχει σοκάρει η στυγερή γυναικοκτονία που έγινε στους Αγίους Αναργύρους , όπου μετά από τεράστια αδράνεια της αστυνομίας ένας 39χρονος δολοφόνησε την πρώην σύντροφο του δίπλα απ’ το αστυνομικό τμήμα.

Μάλιστα, για το παραπάνω τραγικό συμβάν μίλησε η αδερφή της 43χρονης Γεωργίας που είχε δολοφονηθεί στη Σαλαμίνα τον περασμένο Δεκέμβρη, τονίζοντας ότι και σε αυτήν την περίπτωση η άτυχη γυναίκα είχε ζητήσει περιπολικό να την παραλάβει απ’ το σπίτι και να την πάει στο τμήμα και της είχαν απαντήσει «δεν υπάρχει διαθέσιμο περιπολικό».

Πιο αναλυτικά η αδερφή της άτυχης Γεωργίας τόνισε στην ΕΡΤ: «Και η αδερφή μου είχε πάει στην Αστυνομία το βράδυ που έγινε η κακοποίηση και είχε ζητήσει βοήθεια, είχε ζητήσει περιπολικό να πάει από το σπίτι που την χτύπησαν τότε, για να την πάρει και δεν υπήρχε περιπολικό και την είχε μεταφέρει η μητέρα μου τότε.

Της έδωσαν και το περιβόητο panic button που το ακούω συνέχεια, που θεωρώ ότι θα ήταν πολύ χρήσιμο σε μία χώρα που είναι ενεργή σε όλα, όχι στα μισά. Δηλαδή ένα μπουτόν τώρα δεν νομίζω ότι σώζει μια κατάσταση. Χωρίς να θέλω να θίξω κανέναν, ας ξεκινήσουμε να τα κάνουμε όλα σωστά και να πάρουμε και το panic button αν προλάβουμε ποτέ να το χρησιμοποιήσουμε γιατί καμία Γεωργία μέχρι τώρα δεν το έχει χρησιμοποιήσει. Δεν πρόλαβε καμία κοπέλα δυστυχώς.

Κάθε φορά ακούμε και κάτι που λες ‘αν είναι δυνατόν’. Είναι δυνατόν να ακούμε ότι γίνεται έξω από ένα Αστυνομικό Τμήμα και να μη προλαβαίνει κανείς να δώσει βοήθεια σε αυτή την κοπέλα; Δηλαδή και θράσος από τους ίδιους τους δράστες, γιατί τι να φοβηθούν; Σκεφτείτε ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα με τόσο στείρο σύστημα που έχουμε.

α ζούμε και τα ξαναζούμε. Δεν ξέρουμε πόσες φορές θα τα ξαναζήσουμε και αυτό είναι το τραγικό της υπόθεσης».

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

AP23317538078204

Γάζα ώρα μηδέν: Αδιέξοδο για κατάπαυση του πυρός, το Ισραήλ απομακρύνει αμάχους από τη Ράφα

Επιμένει η Χαμάς ότι δεν θα δεχθεί συμφωνία που δεν θα προβλέπει ρητώς τον τερματισμό…

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

usa

ΗΠΑ: Ανεστάλη η αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ

Η κυβέρνηση Μπάιντεν ανέστειλε την περασμένη εβδομάδα την αποστολή πυρομαχικών αμερικανικής κατασκευής στο Ισραήλ για…