Newsroom

Newsroom

Σοκάρει η μαρτυρία του δημοσιογράφου που δέχθηκε επίθεση στο Καραϊσκάκη: "Αυτός ήταν στη Λαυρίου. Να προσέχεις"

Για την επίθεση που δέχτηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη στον αγώνας της εθνικής μας ομάδας με την αντίστοιχη της Κύπρου, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM ο δημοσιογράφος Χρήστος Κοντός.

57fb5ab21dc524e8618b47d0

«Αυτός ήταν στη Λαυρίου. Να προσέχεις. Έχε χάρη που δεν έχουμε εντολή να σε χτυπήσουμε. Αλλιώς δεν θα έφευγες από εδώ», ήταν κάποιες από τις ατάκες που άκουσε από τους αγνώστους στο Καραϊσκάκη και τις μετέφερε στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM o Χρήστος Κοντός ο οποίος, μάλιστα, τόνισε ότι πιθανότατα τα άτομα αυτά έκαναν την επίθεση και στους Γιώργο Χελάκη και Νίκο Κατσαρό.

Ο δημοσιογράφος, επίσης, κατήγγειλε ότι μέχρι τώρα δεν έχει δεχθεί κανένα τηλεφώνημα από κάποιον υπεύθυνο της ομοσπονδίας ή από τον υπεύθυνο του υφυπουργείου Αθλητισμού για να ληφθούν μέτρα μετά από την επίθεση που δέχθηκε.

Διαβάστε αποσπάσματα από τη μαρτυρία του στον ΣΠΟΡ FM

«Με το που τελείωσε το πρώτο ημίχρονο κατέβηκα με έναν φίλο μου με καροτσάκι, μετά πήγα στην τουαλέτα, και με το που γύρισα ήταν τέσσερις τύποι και με περίμεναν. Εκείνη τη στιγμή μιλούσα με τη γυναίκα μου στο κινητό.

Με το που τους βλέπω, της είπα ότι κλείνω, ήταν ευγενικά παιδιά, περίμεναν να κλείσω το τηλέφωνο πρώτα και δεν έγινε η επίθεση από την αρχή. Με έβριζαν όμως “θα σου πούμε” και άλλα. Με το που κλείνω το κινητό, έγινε το κανονικό πέσιμο. Τέσσερις ψηλοί γεροδεμένοι, με περικυκλώσανε στην πλευρά του τοίχου. Άρχισαν να βρίζουν εμένα, τον Παναθηναϊκό, τον Αλαφούζο.

Με έσπρωχναν με την κοιλιά τους, ένας έβαζε το κεφάλι του στο δικό μου και μου έριξε μία κουτουλιά. Δεν είχα δει κανέναν από αυτούς, αλλά μπορώ εύκολα να τους αναγνωρίσω, επειδή δεν φορούσαν κουκούλες ή κάτι άλλο για να κρύβουν τα χαρακτηριστικά. Εκ των υστέρων, έγιναν διάφορα. Δεν μπορώ να πω.

Κάποιος μου είπε πως ένας από τους τέσσερις ήταν στην Λαυρίου. Δεν τον ήξερα καν τον άνθρωπο. Αισθάνομαι τυχερός, επειδή στα πολλά που έλεγαν, ήταν πως “είσαι τυχερός, επειδή δεν έχουμε εντολή να σε χτυπήσουμε. Γιατί δεν θα έφευγες από εδώ”. Βγήκα από τις τουαλέτες, και δεν ήταν σε χώρο φυλασσόμενο, και πρέπει να ήταν οι ίδιοι που έκαναν την επίθεση στον Γιώργο Χελάκη και τον Νίκο Κατσαρό. Έχω την εντύπωση πως όταν γύρισα για μετάδοση, τον έναν από αυτούς τον πιο ψύχραιμο, τον είδα στη γωνία, αλλά δεν είμαι σίγουρος. Από ό,τι κατάλαβα οι συγκεκριμένοι πρέπει να ήταν μία ομάδα που μπήκε μέσα για να τραμπουκίσει.

Θα σου μεταφέρω ένα περιστατικό, κάποιος μου είπε πως εδώ είναι ξέφραγο αμπέλι και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ ήταν ένας τύπος μέσα στα δημοσιογραφικά και όταν μπήκε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού, έκανε χειρονομίες στους ρεπόρτερ της ΑΕΚ και πήγε κάποιος και τον ρώτησε ποιος είναι, φορούσε φανέλα του Ολυμπιακού στα δημοσιογραφικά, και του δείχνει πως είναι ανταποκριτής Μέσου από τη Νότιο Αφρική. Του ζήτησε συγγνώμη και κάθισε κάτω και δεν ασχολήθηκε ξανά. Από αυτή τη διαδικασία φαίνεται πως κάποιοι έχουν τον τρόπο να μπαίνουν στο γήπεδο και να εμφανίζονται ως ανταποκριτές από την Αφρική, το Μεξικό, την Ταϋλάνδη, καταλαβαίνει κανείς πως το γήπεδο είναι ξέφραγο αμπέλι.

Δεν επικοινώνησε κανείς. Ούτε ο κύριος Κοντονής, ούτε η ΕΣΗΕΑ, ούτε κάποιος από τον ΠΣΑΤ. Στο ίδιο γήπεδο είχε γίνει πριν από λίγα χρόνια με τον Καραπαπά και είχα κάνει καταγγελία στον ΠΣΑΤ και στην ΕΣΗΕΑ. Τότε είχε γίνει αυτεπάγγελτη καταγγελία από τον Εισαγγελέα και τώρα περιμένω να οριστεί η δικάσιμος».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…