Newsroom

Newsroom

Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες

Ανήμερα της γιορτής του ποδοσφαίρου (τελικός του Champions League), το άθλημα ζει μία από τις πιο τραγικές στιγμές στην Ιστορία του.

D7 P I0XkAEykkh

Όπως έγινε γνωστό το Σάββατο ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγες έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, προκαλώντας απέραντη θλίψη όχι μόνο στην Ισπανία, αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη. Ο άλλοτε άσος της Σεβίλης, της Ατλέτικο Μαδρίτης, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Άρσεναλ σκοτώθηκε σε ηλικία μόλις 35 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι το τροχαίο που του στοίχισε τη ζωή συνέβη στην γενέτειρα του παίκτη, την ισπανική πόλη Ουτρέτα, χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν γίνει περισσότερες γνωστές λεπτομέρειες. Η Σεβίλλη μέσω των social media γνωστοποίησε το τραγικό συμβάν: «Δεν θα μπορούσαμε να σας δώσουμε χειρότερη είδηση. Πέθανε σε τροχαίο δυστύχημα ο αγαπημένος μας ποδοσφαιριστής Χοσέ Αντόνιο Ρέγες. Αναπαύσου εν ειρήνη». 

Ο Ρέγες είχε κατακτήσει με τη Σεβίλλη τρία Europa League, με την Άρσεναλ έναν τίτλο Premier League, ένα Κύπελλο Αγγλίας και ένα Community Shield, με τη Ρεάλ Μαδρίτης ένα πρωτάθλημα Ισπανίας, με την Ατλέτικο Μαδρίτης δύο Europa League και ένα Super Cup και με την Μπενφίκα ένα Κύπελλο Πορτογαλίας.

 

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…