Σοκ στο Γκύζη: Εντοπίστηκε νεκρή γυναίκα μέσα στο σπίτι της – Αναζητείται ο σύζυγός της

Το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας βρέθηκε στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού, ενώ το διαμέρισμα δεν παρουσίαζε ίχνη παραβίασης.

Μια 63χρονη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή μέσα σε ένα διαμέρισμα της οδού Τσοπανάκου 8, στου Γκύζη, αφότου ο άντρας της είχε ειδοποιήσει το ΕΚΑΒ. Ο σύζυγός της βέβαια, αναζητείται από τις αρχές καθώς όπως φέρεται να ενημέρωσε στην κλήση του στο 166, κατάγεται από την Αλβανία και δεν κατέχει τα απαραίτητα έγγραφα για τη διαμονή του στη χώρα και ως εκ τούτου, φοβάται τη σύλληψη.

Όταν έφτασε εκεί το πλήρωμα του ασθενοφόρου, ανακάλυψε νεκρή την γυναίκα στο κρεβάτι και με μώλωπες, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ήταν νεκρή ήδη εδώ και περίπου δύο ημέρες.

Ο σύζυγος αναζητείται από την Ασφάλεια για να δώσει τις εξηγήσεις του και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του News247 και τους γείτονες, το ζευγάρι ζούσε σε αυτό το εγκαταλελειμμένο σπίτι και η γυναίκα όπως περιγράφουν οι γείτονες ήταν πολύ αδύνατη, ξεχνούσε συχνά και γενικότερα δεν φαινόταν καλά στην υγεία της.