Newsroom

Newsroom

Σοκ στο Βόλο: 30χρονος βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο

Έκανε δύο δουλειές για να ζήσει - Ο νεαρός άντρας δεν άφησε σημείωμα και μέχρι τώρα καταθέσεις δίνουν τα μέλη του οικογενειακού του περιβάλλοντος, στο αστυνομικό τμήμα Βορείου Πηλίου.

ek esy

Κρεμασμένος από δέντρο βρέθηκε ένας 30χρονος, σε πλάτωμα, κοντά στο Παρατηρητήριο της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, του Βόλου, στην περιοχή Κουκουράβα, στις 5.30 το απόγευμα του Σαββάτου.

Πρόκειται για τον Λ.Σ., ο οποίος για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, αποφάσισε να βάλει τραγικό τέλος στη ζωή του, με βρόχο.

Το άψυχο σώμα του αντίκρυσαν να κρέμεται περιπατητές που έκαναν την βόλτα τους στην περιοχή. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Έκανε δύο δουλειές, ήταν φιλικός με όλους, εργατικός και δεν είχε δώσει δείγματα αλλαγής της συμπεριφοράς του , λένε οι συνεργάτες του 30χρονου ντελιβερά από τον Βόλο, που ακόμη δεν μπορούν να πιστέψουν πως έδωσε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με το gegonota.news.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 30χρονος  που κρεμάστηκε στο δέντρο ενός πάρκου στην Κουκουράβα, εργαζόταν το πρωϊ σε καφέ και το βράδυ σε πιτσαρία. Σήμερα στις 2 το μεσημέρι τελείωσε κανονικά την βάρδιά του στο καφέ, χαιρέτησε τους φίλους και συνεργάτες του και ανηφόρησε με το μηχανάκι του στην Κουκουράβα. Λίγες ώρες αργότερα μετά τον αποχαιρετισμό στην βάρδια, κάλεσε τους συναφέλφους του η αστυνομία η οποία αναζητούσε την οικογένειά του. Ο νεαρός άντρας δεν άφησε σημείωμα και μέχρι τώρα καταθέσεις δίνουν τα μέλη του οικογενειακού του περιβάλλοντος, στο αστυνομικό τμήμα Βορείου Πηλίου.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…