Σοκ στην Πετρούπολη: Συνελήφθη ο νηπιαγωγός που κατηγορείται για βιασμό 4χρονου

Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη βλέπει τα «φώτα της δημοσιότητας» και αφορά την υπόθεση βιασμού ενός 4χρονου αγοριού σε νηπιαγωγείο της Πετρούπολης.  

Στη σύλληψη ενός νηπιαγωγού, προχώρησε η αστυνομία, καθώς κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 4χρονου αγοριού.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκαναν οι γονείς του παιδιού, μετά τις περιγραφές του μικρού αγοριού και αφού έκαναν μήνυση εναντίον του, ο νηπιαγωγός προέβη σε αυτή την αποτρόπαια πράξη στις τουαλέτες του σχολείου. «Το παιδί δεν πήγαινε στο σχολείο ποτέ στην τουαλέτα. Φοβόταν. Δε ξέρω γιατί. Από την αρχή του χρόνου, και γυρνώντας την Πέμπτη λέει στη γυναίκα μου «Μαμά πήγα στο μπάνιο». «…, εσύ δεν πας ποτέ στο μπάνιο». «Με πήγε ο κύριος …, μαμά». «Ο κύριος …;»… κι εκεί άρχισε η γυναίκα μου να πονηρεύεται. Του μίλαγε, του μίλαγε… λέει «με πήγε ο κύριος …, μου κατέβασε το παντελόνι, άρχισε να μου … το …, κατέβασε κι ο ίδιος το παντελόνι του… κι άρχισε να μου κάνει» λέει, «διάφορα … στον … μου»», ανέφερε ο πατέρας του 4χρονου στο Mega 

 

Ο νηπιαγωγός αρνήθηκε τις κατηγορίες, ωστόσο, σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και γίνεται έρευνα.

Το παιδί εξετάστηκε ιατροδικαστικά στο νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», όπου έγινε και λήψη γενετικού υλικού. Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για να διαπιστωθεί εάν κι άλλα παιδιά έχουν υποστεί κακοποίηση από τον ίδιο. 

Ο  νηπιαγωγός αύριο, αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή, ενώ έχουν κληθεί να καταθέσουν και οι γονείς του παιδιού οι οποίοι τώρα, με την βοήθεια των παιδοψυχολόγων, παρακολουθούν  στενά το  4χρονο αγόρι καθώς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

 

 

 

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Σε συνέχεια της απόφασης για κλείσιμο των σχολείων στην Αττική

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Aναγνώστης αδειάζει…το εμετικό άρθρο του Τάκη Θεοδωρόπουλου για τον Ξαρχάκο στην Καθημερινή

Σε ένα χολερικό κείμενο, σε αντίθεση με όλα τα δημοσιεύματα που μόνον επαίνους είχαν για…