Ινδία: Έκοψε το πέος του συντρόφου της αφού αποπειράθηκε να βιάσει την ανήλικη κόρη της

«Δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα», δήλωσε η 36χρονη μητέρα.

AP INDIA 2

Ένα περιστατικό αρκετά συγκλονιστικό έλαβε χώρα στη Mahewaganj του Ούταρ Πραντές, ανατολικά του Νέου Δελχί και κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Νεπάλ – Μια μητέρα στην Ινδία φέρεται να έκοψε το πέος του συντρόφου της, αφού εκείνος προσπάθησε να βιάσει την 14χρονη κόρη της.

Το ζευγάρι ζούσε μαζί τα τελευταία δύο χρόνια αφότου η 36χρονη χώρισε από τον αλκοολικό σύζυγό της.

«Δεν μετανιώνω για ό,τι έκανα», δήλωσε στους Times of India.

«Εργαζόμουν στο αγρόκτημα όταν συνέβη το περιστατικό. Ευτυχώς, επέστρεψα στο σπίτι την τελευταία στιγμή και τον έπιασα στα πράσα», πρόσθεσε η ίδια, εξηγώντας τη σειρά των γεγονότων.

«Επιτέθηκε ακόμη και σε μένα ενώ προσπαθούσα να σώσω την κόρη μου, οπότε έφερα ένα μαχαίρι από την κουζίνα και του έκοψα τα γεννητικά του όργανα για να του δώσω ένα μάθημα».

Η αστυνομία δήλωσε στους Times of India ότι ο 32χρονος έχει «συλληφθεί» για βιασμό, αλλά βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση επειδή η γυναίκα έκοψε τα γεννητικά του όργανα.

Οι ακριβείς κατηγορίες και η τρέχουσα κατάστασή του είναι άγνωστες, ούτε έχει γίνει σαφές αν η μητέρα θα αντιμετωπίσει κατηγορίες.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή Mahewaganj του Ούταρ Πραντές, ανατολικά του Νέου Δελχί και κοντά στα σύνορα της Ινδίας με το Νεπάλ.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους