Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Απανθρακωμένη σορός άνδρα στην Πυλαία

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν πριν από λίγο πυροσβέστες σε περιοχή της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, καθώς κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε αύλειο χώρο εντόπισαν απανθρακωμένη τη σορό ενός άντρα.

Συναγερμός σήμανε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης όταν πυροσβέστες βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα, καθώς εντόπισαν μια απανθρακωμένη σορό ενός άντρα κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε ανοιχτό χώρο.

Σύμφωνα με το GRTimes.gr, η απανθρακωμένη σορός ανήκει σε άντρα περίπου 55 ετών, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστες, καθώς οι πυροσβέστες κλήθηκαν στο σημείο για να σβήσουν τη φωτιά που είχε ξεσπάσει.

Ειδικότερα, η πυροσβεστική στη Θεσσαλονίκη κλήθηκε για μια φωτιά σε ανοιχτό χώρο παραπήγματος στην οδό Εγνατία στην Πυλαία, λίγο μετά τις 19:00 του Σαββάτου. Στο σημείο έσπευσαν 8 πυροσβέστες με 3 υδροφόρα.

Τότε, εντόπισαν την απανθρακωμένη σόρο και κάλεσαν το ΕΚΑΒ και την αστυνομία. Στο σημείο πηγαίνει και ιατροδικαστής για να την εξετάσει ενώ αναμένεται να ξεκινήσει και προανάκριση για το περιστατικό.