Newsroom

Newsroom

Σοκ και δέος στην τοπική ΕΛΑΣ

Ισχυρό κλονισμό στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη προκαλούν οι προσαγωγές τριών αστυνομικών που ανακρίνονται στο κέντρο διαχείρισης της επιχείρησης…

Ισχυρό κλονισμό στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. στην Κρήτη προκαλούν οι προσαγωγές τριών αστυνομικών που ανακρίνονται στο κέντρο διαχείρισης της επιχείρησης εξάρθρωσης της εγκληματικής οργάνωσης από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Εσωτερικών Yποθέσεων που κλήθηκαν από την Αθήνα στα πλάισια της γιγαντιαίας επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη απο το πρωί όπως αποκάλυψε το πόρταλ www.neakriti.gr.
Τις επιχειρήσεις χειρίζεται και συντονίζει προσωπικά ο υποστράτηγος Παραβολιδάκης.
Συγκεκριμένα κρατούνται, δυο αστυνομικοί από τη Διεύθυνση του Λασιθίου, ο ένας με βαθμό αστυνομικού διευθυντή -αλλά θέση υποδιευθυντή – και ένας αστυφύλακας που υπηρετούσε σε περιφερειακό τμήμα του Ηρακλείου.
Στο Ηράκλειο μεταφέρθηκαν πριν από λίγο 3 κρατούμενοι από το Ρέθυμνο, ενώ για τη διαδικασία της εξέτασης των προσαχθέντων κλήθηκε να επιβλέψει ο εισαγγελέας κ Ν. Μαρκάκης.
Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σε Λασίθι, Ρέθυμνο και Ηράκλειο, με στόχο τη σύλληψη της πλέον οργανωμένης εγκληματικής οργάνωσης που δρούσε στο νησί, με εμπλοκή στο εμπόριο ναρκωτικών και όπλων .
Στους δρόμους και σε επιχειρήσεις που χαρακτηρίζονται υψηλού κινδύνου, βρίσκονται περισσότεροι από 200 αστυνομικοί.
Οι προσαγωγές ξεπερνούν τις 17 αυτή τη στιγμή, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην εγκληματική οργάνωση ενέχονται περισσότερα από 20 άτομα.
πηγή:www.neakriti.gr