Newsroom

Newsroom

Σοκ από την νέα επίθεση σε ανήλικο στην Καλλιθέα – Τι είπε στους αστυνομικούς

Στη δημοσιότητα τα πρώτα λόγια του 13χρονου, που δέχθηκε επίθεση στην Καλλιθέα

via

Αίσθηση προκαλεί η νέα και άγρια επίθεση, που δέχθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (2/2) ένας 13χρονος –από τέσσερις ανηλίκους– στην Καλλιθέα, με το περιστατικό να σημειώνεται έξω από φροντιστήριο.

Στη δημοσιότητα, μάλιστα, ήρθαν και τα πρώτα λόγια του θύματος στους αστυνομικούς, όπου περιέγραψε πώς δέχθηκε την επίθεση. «Ο ίδιος που προσπάθησε να μου πάρει το κινητό, άρχισε να με χτυπάει στο πρόσωπο, μου έσκισαν το πρόσωπο και άρχισαν να τρέχουν».

«Γύρναγα στο σπίτι από το φροντιστήριο, όταν στην οδό Λασκαρίδου κοντά στην πλατεία με σταμάτησε ο 16χρονος» είπε ο 13χρονος στην Καλλιθέα, περιγράφοντας το μόνο άτομο, που ήξερε, στην επίθεση.

«Μού ζήτησε να πάμε λίγο πιο κάτω για να μιλήσουμε και δέχθηκα. Τότε, χωρίς λόγο μου λέει γιατί κρύβεσαι. Πάρε τον πατέρα σου να έρθει να τον σκοτώσουμε. Φοβήθηκα, έβγαλα το κινητό μου τηλέφωνο από την τσέπη του μπουφάν και τότε ένας άλλος στην ηλικία μου μού τράβηξε το κινητό για να μου το πάρει. Τράβηξε το χέρι μου και προσπάθησα να φύγω» τόνισε, παράλληλα, στην κατάθεσή του.