Σοφιανός: Στο κοινό του Χατζηνικολάου το 2013 με «άδολες» ερωτήσεις προς τον Τσίπρα (video)

Ο νέος «εκλεκτός» του Άδωνη εμφανιζόταν το 2013 στην εκπομπή «Ενικός» ως «ταλαίπωρος επιχειρηματίας» για να κάνει ερωτήσεις στον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τους... «λαθρομετανάστες»

nd

Πρόεδρος στον Δημόσιο Οργανισμό Πιστοποίησης διορίστηκε χθες, από τον Άδωνη Γεωργιάδη, ο ξάδερφος της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, Νίκος Σοφιανός, συνεχίζοντας με ευλάβεια το κρεσέντο «αριστείας» που λαμβάνει χώρα από την ώρα που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας η Νέα Δημοκρτία.

Με ξαδέλφη Ευρωβουλευτή και καλούς φίλους μέσα στη ΝΔ, όπως οι Άδωνης και Νίκος Γεωργιάδης, στον οποίο έσπευσε πριν από λίγες ημέρες να στηρίξει στο Εφετείο, ο κ. Σοφιανός φαίνεται να μην ήταν ποτέ ένας «τυχαίος» στους κύκλους του κόμματος.

Ωστόσο, τον Οκτώβριο του 2013, εμφανίστηκε ως «ταλαίπωρος επιχειρηματίας» στις οθόνες μας, για να θέσει «άδολα» τα ερωτήματά του στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, καλεσμένο στην εκπομπή «Ενικός» όπου ήταν καλεσμένος. 

Όταν ο δημοσιογράφος έδωσε το μικρόφωνο στον Νίκο Σοφιανό, τότε γενικό γραμματέα του ΕΒΕΑ, ο οποίος συστήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα με την εξής περιγραφή, ως «ένας ταλαίπωρος επιχειρηματίας, διότι στην πιο γόνιμη δεκαετία της ζωής μου ασκώ το επιχειρείν στην Ελλάδα», προχώρησε τελικά και σε ερώτηση προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αντί λοιπόν, όπως κανείς θα περίμενε δεδομένης της ιδιότητάς του, να θέσει κάποια ερωτήματα για τον κλάδο που εκπροσωπεί, η ερώτησή του αφορούσε τους… «λαθρομετανάστες».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 13:40’:

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…