Newsroom

Newsroom

Σοφία Πανάγου από το 50-50: Με τον Φιλιππίδη η σχέση μου ήταν πατρική (video)

Η τηλεοπτική κόρη του Πέτρου Φιλιππίδη, από την σειρά  «50-50», Σοφία Πανάγου πήρε θέση για τον Πέτρο Φιλιππίδη και το Me Too. 

παναγου

Η «Ναταλία» δήλωσε σοκαρισμένη με τις καταγγελίες που έγιναν για τον ηθοποιό και ξεκαθάρισε ότι δεν θα δούλευε ξανά μαζί του.

«Καιρός είναι να ξεβρομίζουμε. Τα πράγματα έχουν πάρει τον δρόμο τους και καλά κάνουν, είμαι υπέρ αυτού και πάντα υπέρ των θυμάτων», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια ανέφερε: «Εμείς είχαμε μια καλή συνεργασία αλλά αυτό δεν λέει τίποτα, πιστεύω βέβαια αυτά όλα που έχουν βγει. Εντάξει, δεν περίμενα να ακούσω για βιασμούς, εκεί ναι σοκαρίστηκα, έπεσα από τα σύννεφα. Πόνεσε η ψυχή μου όταν το άκουσα».

«Η σχέση μου με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν όπως ο ρόλος μας στο 50-50, ήταν πατρική. Ήταν ο μπαμπάς μου και έτσι τον θεωρούσα και εκτός δουλειάς, μπαμπά μου», κατέληξε η ίδια.

Θυμίζουμε ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες. Η πρώτη καταγγελία αφορά σε βιασμό κατ’ εξακολούθηση που τελέστηκε το 2008, ενώ οι άλλες δύο σε απόπειρες βιασμού το 2010 και το 2014.