Σοφία Νικολάου: Η «Ζαν ντ’ Αρκ» του σωφρονιστή Μητσοτάκη!

Σωφρονισμός χωρίς πλήρη υποταγή των απολωλότων “προβάτων” δε νοείται για την ακροδεξιά του Μωυσή...

nikolaou 2

Έχει εξασφαλισμένη την εκλογή της στις επόμενες εκλογές; Άγνωστο. Φαίνεται πάντως ότι το επιδιώκει με κάθε τρόπο. Είναι άλλωστε παρούσα στους …“αγώνες” από τα φοιτητικά της χρόνια. Έχει την ικανότητα να “τρουπώνει” – που έλεγε και ο Βουτσάς – με απίστευτη ιδεολογική … “σταθερότητα” σε όλους σχεδόν τους πολιτικούς χώρους. Μάλλον από την ανάγκη του φαίνεσθαι, από φιλοδοξία να βρίσκεται στον αφρό, από καριερίστικη αντίληψη για την πολιτική.

Η Σοφία Νικολάου διακρίνεται σε δύο πεδία με εξαιρετική επιμέλεια και αποτελεσματικότητα ως Γ. Γ. αντιεγκληματικής πολιτικής του υπουργείου ΠΡΟ.ΠΟ. Από τότε που ο υπεραμύντωρ της τάξεως Μητσοτάκης ο σωφρονιστής, αποψίλωσε το υπουργείο Δικαιοσύνης από την ευθύνη των φυλακών για να την αναθέσει στη φέρελπι Σοφία Νικολάου. Σωφρονισμός χωρίς πλήρη υποταγή των απολωλότων “προβάτων” δε νοείται για την ακροδεξιά του Μωυσή. Και πάνω απ’ όλα καθαριότης σώματος και … πάσης κηλίδος των ψυχών, αμήν. Ως εκ τούτου:

Πεδίο πρώτο: Προμήθειαι δια τας ανάγκας της … “υπηρεσίας”.

Η νομιμότης εξασφαλισμένη. Όλα σύννομα και με τη βούλα της … αστυνομίας, που λένε. Έχουν, κατά καιρούς, δει το φως της δημοσιότητας οι απευθείας “φουσκωμένες” αγορές υγειονομικού υλικού και υπηρεσιών μυοκτονίας της δραστήριας γραμματέως. Από προμηθευτές ανταλλακτικών και αμορτισέρ, εταιρειών εκδηλώσεων, ειδών κήπου και διακοσμήσεων, μπακάλικων franchise, και άλλων … start up εταιρειών από αυτές που επαίρεται ότι προωθεί ο κορδωμένος Κυριάκος. Η νεοφυής επιχειρηματικότητα εν δράσει!!! Με πρόχειρους υπολογισμούς σε 1.800.000 € περίπου ανέρχεται η κρατική επιδότηση των “νεοπαγών” προμηθευτών με υπογραφή Σ. Νικολάου.

(Για αναλυτική ενημέρωση μέχρι 14/12/2020 εδώ)

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι προμηθευτές της Νικολάου συγκροτούν πολιτική κίνηση με σύνθημα: “Ψήφο στην Σοφία της καρδιάς μας. Νυν υπέρ πάντων Σοφούλα”…  

Η κ. Νικολάου συνεχίζει ακάθεκτη τις χωρίς διαγωνισμό προμήθειες υγειονομικού υλικού. 

Όσον αφορά στη μυοκτονία το υπουργείο της έχει πείρα σε δύο πεδία. Το ένα είναι η “μυοκτονία” των λεγόμενων “ποντικών” που τρυπώνουν στα σπίτια για “ξάφρισμα”. Το άλλο είναι η μυοκτονία στις φυλακές. Υπάρχουν ωστόσο και “ποντικοί” με ταγιέρ και γόβες οι οποίοι ροκανίζουν ανερυθρίαστα τον κρατικό κορβανά. Αυτούς δεν τους πιάνουν τα ποντικοφάρμακα – όπως τα συμπαθή θνητά ξαδέρφια του Μίκυ μάους – όσο έχουν την υποστήριξη του Γκούφυ, του αστυνόμου Ο’Χάρα και του Μαύρου Πητ του μεγάρου των γνωστών … καρτούν!!!

Πεδίο δεύτερο: Εκδικητικός σωφρονισμός με ονοματεπώνυμο

Είναι γνωστή η περίπτωση του φοιτητή Βασίλη Δημάκη που έκανε απεργία πείνας ζητώντας να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τα μαθήματά του ως φοιτητής του ΕΚΠΑ. Όπως γνωστή είναι και η αντιμετώπιση που του επεφύλαξε η κ. Νικολάου. Αντιμετώπιση που θύμισε χουντικό διευθυντή Λυκείου: “Θα σηκώσει κεφάλι σε μένα ρε, το κωλ@παιδο που διαμαρτύρεται…”.

Η περίπτωση Κουφοντίνα δεν είναι πολύ διαφορετική. Μόνο που εδώ η Σ. Νικολάου είχε δώσει τα διαπιστευτήριά της στον Μητσοτάκη πολύ πριν τον διορισμό της. Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για την κατάλληλη θέση. Από τον Αύγουστο του 2018 σε άρθρο της στο ΘΕΜΑ με τίτλο “Το σύμφωνο συμβίωσης του Κουφοντίνα με την Κυβέρνηση [του ΣΥΡΙΖΑ]”, ισχυριζόταν ότι οι νομοθετικές πρωτοβουλίες της τότε κυβέρνησης αποσκοπούσαν στην εξυπηρέτηση του πολυϊσοβίτη δολοφόνου. Παρουσίαζε, εύπεπτες για το ακροδεξιό κοινό της ΝΔ, θεωρίες συνωμοσίας, ενός δήθεν στημένου παιχνιδιού από τον ΣΥΡΙΖΑ που θα μπορούσε – με λίγη φαντασία – να είναι η νόμιμη συνιστώσα του … Κουφοντίνα!!! Ωστόσο αυτό έφτανε, ως φαίνεται, για να επιλεγεί η Σοφία από τον Μητσοτάκη ως η Ζαν ντ’Αρκ στον “πόλεμο” κατά των “υποχθόνιων” επιδιώξεων της Αριστεράς των …κρυφο-κουφοντινικών!!! Για περισσότερα από το πόνημα – διαβατήριο της Σοφίας Νικολάου στην Γραμματεία αντιεγκληματικής πολιτικής εδώ.   

Τα τελευταία γεγονότα με αφορμή την απεργία πείνας του Κουφοντίνα επιβεβαιώνουν την εκτίμηση ότι η στρατηγική επιδίωξη του Μητσοτάκη  ήταν να εμφανίσει την Αριστερά ως θιασώτη της τρομοκρατίας και τον ίδιο ως τον στιβαρό ηγέτη του κράτους που δεν εκβιάζεται. Πρόκειται για την αναβίωση διχαστικών, εμφυλιοπολεμικών θεωριών της προχουντικής και χουντικής Δεξιάς περί “αριστερής τρομοκρατίας” με αποδέκτες τους νοικοκυραίους…

 Φαίνεται ότι η Δεξιά έχει επαρκές απόθεμα ιδεολογικού δηλητηρίου ώστε να το ενσταλάζει “βραδέως κι ενδοφλεβίως” στο σώμα της αστικής Δημοκρατίας. Αυτό δεν πρέπει να υποτιμηθεί από τους δημοκρατικούς πολίτες…

Τα άρθρα που δημοσιεύονται στην κατηγορία «Απόψεις» εκφράζουν τον/την συντάκτη/τριά τους και οι θέσεις δεν συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη του koutipandoras.gr

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

5754833

Στην αντεπίθεση περνά η Καϊλή: «Δεν με υπερασπίστηκαν το ΠΑΣΟΚ και η Ε.Ε., θα μετακομίσω στην Ιταλία»

Τα παράπονα της προς το ΠΑΣΟΚ εξέφρασε σε συνέντευξη η Εύα Καϊλή

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Κανάκης 1

Ράδιο Αρβύλα: Το «αντίο» του Αντώνη Κανάκη για τη φετινή σεζόν – «Η χρονιά είχε δυο πρόσωπα, δεν ξέρω αν θα ξαναέρθουμε»

Αυλαία έριξε για φέτος το Ράδιο Αρβύλα, με τον Αντώνη Κανάκη να μιλάει για τη…

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ