Newsroom

Newsroom

Η Σ. Νικολάου παραδέχεται πως το χθεσινό όργιο καταστολής είχε στόχο… την αριστερά

Οι κοινωνικοί αγώνες και η αριστερά ενοχλούν υπερβολικά τη Σοφία Νικολάου

4840163 1

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν πλέον στην κυβέρνηση, σχετικά με το ότι η πανδημία είναι απλά το…«πρόσχημα» για να εφαρμόσουν τις βασικές πολιτικές τους επιδιώξεις.

Μπορεί σε μια πρώτη φάση, το χουντικό όργιο αυταρχισμού να «δικαιολογήθηκε» από τα στελέχη της κυβέρνησης υπό το πρίσμα της τήρησης των μέτρων προστασίας στη μάχη κατά του κορονοϊού, σήμερα όμως όπως φαίνεται, ξεκινά ο πολιτικός αγώνας «αξιοποίησης» της χθεσινής καταστολής.

Η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, Σοφία Νικολάου, με ανάρτησή της, μαρτύρησε τους πραγματικούς στόχους του χθεσινού φρικιαστικού σόου, «υπό την μπαγκέτα» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη. Και αυτοί δεν ήταν άλλοι από την συντριβή της αριστεράς. Μόνο που αυτή τη φορά η «ήττα» της αριστεράς δεν επιδιώχθηκε με απλά προβοκατόρικα λόγια, ή με ακροδεξιές τσιρίδες, αλλά με ωμό και βάναυσο… ξύλο.

«Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει τη διασάλευση της τάξης εκ του ασφαλούς, το ΚΚΕ ονειρεύεται σοσιαλιστικές επαναστάσεις και ο Βαρουφάκης στήνει προκλητικά σόου η μόνη απάντηση είναι η τήρηση της νομιμότητας», αναφέρει στην ανάρτησή της η Σοφία Νικολάου την οποία και συνοδεύει από μια εικόνα που η λέξη ντροπή, δεν είναι ικανή να την περιγράψει.

Φαίνεται ότι η Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, προτιμά να κάνει επίδειξη του μένους της εναντίον της αριστερής ιδεολογίας και των κοινωνικών αγώνων, από το να απαντήσει για τις απευθείας αναθέσεις στα μανάβικα ή από το να διαφυλάξει τις σωστές συνθήκες υγιεινής στις φυλακές της χώρας.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…