Newsroom

Newsroom

Σοβαρότατη καταγγελία για συμπεριφορά ελεγκτών και ανδρών σεκιούριτι απέναντι σε μετανάστρια στη Θεσσαλονίκη

Μια σοβαρότατη καταγγελία αναφορικά με τη συμπεριφορά ελεγκτών του ΟΑΣΘ και ανδρών σεκιούριτι απέναντι σε μετανάστρια από τη Νιγηρία κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του διαδικτύου. Συγκεκριμένα, όπως γράφουν χρήστες του Facebook το μεσημέρι της Πέμπτης 1 Ιουνίου άνδρες σεκιούριτι με περιβολή αστυνομικού κατέβασαν από αστικό λεωφορείο του ΟΑΣΘ τη μετανάστρια, ενώ ελεγκτές της πήραν την κάρτα απεριορίστων διαδρομών η οποία είχε λήξει την προηγούμενη ημέρα.

5932b7301dc52483798b4659

Σύμφωνα με την καταγγελία, η γυναίκα εν μέσω λυγμών έδειξε στους ελεγκτές μια σειρά από χαρτιά τα οποία αφ’ ενός πιστοποιούσαν ότι ζει και εργάζεται νόμιμα στην Ελλάδα και αφ’ ετέρου αποδείκνυαν ότι η εφορία είχε μπλοκάρει λόγω ενός χρέους τον τραπεζικό της λογαριασμό και ως εκ τούτου δεν είχε χρήματα για να ανανεώσει την μιας ημέρας ληγμένη κάρτα της.

Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, η γυναίκα προσπαθούσε μάταια τους σεκιουριτάδες και τους ελεγκτές ότι έχει πίσω στη Νιγηρία ένα άρρωστο παιδί, ενώ στην απελπισία της τους έδειχνε προκειμένου να αποδείξει ότι τηρεί απολύτως τη νομιμότητα, κάρτες απεριορίστων διαδρομών προηγούμενων μηνών. Παρότι, σύμφωνα πάντοτε με τις μαρτυρίες, ο κόσμος που ήταν παρών πήρε το μέρος της κοπέλας οι ελεγκτές ανένδοτοι της πήραν τη ληγμένη κάρτα αφήνοντάς την στη μέση της Εγνατίας.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

palaistini 1

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Η είσοδος της αποστολής της Παλαιστίνης στην τελετή έναρξης (video)

Η Παλαιστίνη έκανε την είσοδό της στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων, με τους αθλητές…