Σοβαρή ρήξη των λοιμωξιολόγων με την κυβέρνηση

Σε ευθεία σύγκρουση με την επιτροπή των λοιμωξιολόγων ήρθε η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια της έκτακτης σύσκεψης που έγινε το βράδυ της Παρασκευής.

5123494

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της, η Αυγή, στην χθεσινοβραδινή έκτακτη σύσκεψη, υπήρχε διάσταση απόψεων εκ μέρους της επιτροπής λοιμωξιολόγων και του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνη Γεωργιάδη, αναφορικά με το άνοιγμα του λιανεμπορίου την Δευτέρα, ειδικά σε τρεις περιοχές. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τις πληροφορίες του avgi.gr, η επιτροπή εισηγήθηκε να μην ανοίξουν τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Αχαΐα αλλά και Αττική, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη. Ο υπουργός Ανάπτυξης με παρέμβασή του εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια, ειδικά για την περίπτωση του να μην ανοίξουν τα καταστήματα στην Αττική, θεωρώντας ότι τον «αδειάζουν».

Εντελώς διαφορετική θέση πήρε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, βρέθηκε στο πλευρό των ειδικών. Έτσι  η επιτροπή των λοιμωξιολόγων μετά και τις έντονες πιέσεις του Άδωνι Γεωργιάδη εισηγήθηκε να μην ανοίξουν τελικά τα καταστήματα σε Θεσσαλονίκη, Αχαΐα και Κοζάνη, με την Αττική να αποφεύγει, τουλάχιστον για την ώρα, το «μπλόκο»

Η συνεδρίαση πάντως  ήταν θυελλώδης δείγμα ότι τελικά η κυβέρνηση θέλει να κάνει το δικό της αγνοώντας τις αποφάσεις της επιτροπής, κάνοντας το δικό της.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το μεσημέρι της Παρασκευής ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη Βουλή έβαλε στο στόχαστρο την επιτροπή λοιμωξιολόγων, καθώς επέρριψε ευθύνες για την απαγόρευση διαδημοτικών μετακινήσεων, λέγοντας πως δεν τον έβρισκε σύμφωνο.

 

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…